Tarsus'ta ana caddede 15 dakikadan fazla duran araçlar çekilecek

07.04.2019 - 11:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus'ta ana caddede 15 dakikadan fazla duran araçlar çekilecek

Mersin’in Tarsus İlçesinde ana güzergâhlardaki park etmiş araçlara emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri göz açtırmıyor.

Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri özellikle en işlek caddelerde sabahtan akşama kadar araçlarını park eden sürücülere uygulama başlattı. Cengiz Topel, Atatürk (bankalar) ve İsmetpaşa caddesi gibi yoğun park halindeki güzergâhlarda polis park edilmesine artık 15 DAKİKA MÜSAADE EDECEK. Özellikle ana caddeler üzerindeki esnaflara ait olan ve sabahtan akşama kadar park eden araçlar, iki şeridin işgal edilmesine neden oluyordu. Bu nedenle Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri vatandaşlardan ve sürücülerden gelen şikâyetler sebebiyle park eden araçları kaldırmaya başladı. Park yasağına uymayan araçlar çekici ile kaldırılıyor ve cazai işleme tabi tutuluyor. Bu uygulamadan memnun olan vatandaşlar ve sürücüler, “Tarsus artık nefes almaya başladı, emniyet müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dediler.
Mersin’in Tarsus İlçesinde ana güzergâhlardaki park etmiş araçlara emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri göz açtırmıyor.

Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri özellikle en işlek caddelerde sabahtan akşama kadar araçlarını park eden sürücülere uygulama başlattı.

Cengiz Topel, Atatürk (bankalar) ve İsmetpaşa caddesi gibi yoğun park halindeki güzergâhlarda polis park edilmesine artık 15 DAKİKA MÜSAADE EDECEK.

Özellikle ana caddeler üzerindeki esnaflara ait olan ve sabahtan akşama kadar park eden araçlar, iki şeridin işgal edilmesine neden oluyordu.

Bu nedenle Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri vatandaşlardan ve sürücülerden gelen şikâyetler sebebiyle park eden araçları kaldırmaya başladı.

Park yasağına uymayan araçlar çekici ile kaldırılıyor ve cazai işleme tabi tutuluyor.

Bu uygulamadan memnun olan vatandaşlar ve sürücüler, “Tarsus artık nefes almaya başladı, emniyet müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.