Tarsus'ta önemli bir eksikliği giderecek Mersin Büyükşehir Aşhanesi hizmete girdi

16.04.2020 - 16:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus'ta önemli bir eksikliği giderecek Mersin Büyükşehir Aşhanesi hizmete girdi

Mersin merkezde hizmet veren Aşhane’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Tarsus’ta da faaliyete girmesinin ardından hem Büyükşehir’in Kriz Merkezi’ne gelen talepler karşılanmaya, hem de ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılmaya başlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek, evden çıkamayan yurttaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Mersin merkezde hizmet veren Aşhane’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Tarsus’ta da faaliyete girmesinin ardından hem Büyükşehir’in Kriz Merkezi’ne gelen talepler karşılanmaya, hem de ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılmaya başlandı.   Hijyen koşulları sağlanarak, titiz bir şekilde pişirilen yemekler, yine temizlik kurallarına azami özen gösterilerek Büyükşehir ekipleri tarafından Tarsus’un dört bir tarafında yaşayan dar gelirli vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.   Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası bir salgına dönüşen ve Türkiye’de de can kayıplarına neden olan Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları en aza indirebilmek için Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek, Mersin merkezin ardından Tarsus’ta da aşhane açılması çalışmalarını tamamladı. Faaliyetlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhanesi’nde pişirilen yemekler, kentin dört bir noktasında yaşayan dar gelirlilere, yine Büyükşehir ekipleri tarafından temizlik kurallarına azami özen gösterilerek ulaştırılıyor.   Yemekler, tecrübeli aşçılar tarafından hazırlanıyor Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisi yanında bulunan Berdan Konukevi yerleşkesi içerisinde yer alan yemekhane, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi ekipleri tarafından kullanılarak, Tarsus’taki vatandaşlara da yemek pişirmeye başladı. Tecrübeli aşçıların pişirdikleri yemekler, bundan böyle her gün Koronavirüs salgını nedeniyle Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Kriz Merkezi’ni arayarak talepte bulunanların yanı sıra 65 yaş ve üstü dar gelirli birçok vatandaşın evine kadar ulaştırılacak.   Hijyenik koşullarda hazırlanıp, paketleniyor Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhanesi’nde hijyenik koşullarda hazırlanan sıcak yemekler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Tarsus’un dört bir tarafında bulunan dar gelirli vatandaşlara ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı personelinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında hazırlanan ve dağıtılan yemeklerden dolayı oldukça memnun olan vatandaşlar ise duyarlılığından ve hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletiyor.
Mersin merkezde hizmet veren Aşhane’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Tarsus’ta da faaliyete girmesinin ardından hem Büyükşehir’in Kriz Merkezi’ne gelen talepler karşılanmaya, hem de ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılmaya başlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek, evden çıkamayan yurttaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Mersin merkezde hizmet veren Aşhane’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Tarsus’ta da faaliyete girmesinin ardından hem Büyükşehir’in Kriz Merkezi’ne gelen talepler karşılanmaya, hem de ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılmaya başlandı.

 

Hijyen koşulları sağlanarak, titiz bir şekilde pişirilen yemekler, yine temizlik kurallarına azami özen gösterilerek Büyükşehir ekipleri tarafından Tarsus’un dört bir tarafında yaşayan dar gelirli vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası bir salgına dönüşen ve Türkiye’de de can kayıplarına neden olan Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları en aza indirebilmek için Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek, Mersin merkezin ardından Tarsus’ta da aşhane açılması çalışmalarını tamamladı.

Faaliyetlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhanesi’nde pişirilen yemekler, kentin dört bir noktasında yaşayan dar gelirlilere, yine Büyükşehir ekipleri tarafından temizlik kurallarına azami özen gösterilerek ulaştırılıyor.

 

Yemekler, tecrübeli aşçılar tarafından hazırlanıyor

Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisi yanında bulunan Berdan Konukevi yerleşkesi içerisinde yer alan yemekhane, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi ekipleri tarafından kullanılarak, Tarsus’taki vatandaşlara da yemek pişirmeye başladı.

Tecrübeli aşçıların pişirdikleri yemekler, bundan böyle her gün Koronavirüs salgını nedeniyle Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Kriz Merkezi’ni arayarak talepte bulunanların yanı sıra 65 yaş ve üstü dar gelirli birçok vatandaşın evine kadar ulaştırılacak.

 

Hijyenik koşullarda hazırlanıp, paketleniyor

Büyükşehir Belediyesi Tarsus Aşhanesi’nde hijyenik koşullarda hazırlanan sıcak yemekler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Tarsus’un dört bir tarafında bulunan dar gelirli vatandaşlara ulaştırılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı personelinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında hazırlanan ve dağıtılan yemeklerden dolayı oldukça memnun olan vatandaşlar ise duyarlılığından ve hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.