Tarsus’ta 'Patili Dostlara' 500 Kilo Mama Toplandı

10.10.2019 - 15:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta 'Patili Dostlara' 500 Kilo Mama Toplandı

Tarsus’ta geçen Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen kampanyada toplanan 500 kilo kuru mama, barınağa bağışlandı.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Anıt Lions Kulübü ile Migros bir AVM’de sokak canlılarına yönelik mama kampanyası düzenledi.  Proje kapsamında hayvan severlerin desteği ile 500 kilo kedi ve köpek maması toplandı. Toplanan mamalar Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim edildi.  Tarsus Belediye Başkan Dr. Haluk Bozdoğan; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece insanlar için değil, bir arada yaşadığımız, aynı çevreyi paylaştığımız patili dostlarımız için de var gücümüzle çalışıyoruz. Mama desteğinde bulunan tüm Tarsus halkına teşekkür ediyorum.” dedi.
Tarsus’ta geçen Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen kampanyada toplanan 500 kilo kuru mama, barınağa bağışlandı.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Anıt Lions Kulübü ile Migros bir AVM’de sokak canlılarına yönelik mama kampanyası düzenledi.  Proje kapsamında hayvan severlerin desteği ile 500 kilo kedi ve köpek maması toplandı. Toplanan mamalar Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim edildi. 

Tarsus Belediye Başkan Dr. Haluk Bozdoğan; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece insanlar için değil, bir arada yaşadığımız, aynı çevreyi paylaştığımız patili dostlarımız için de var gücümüzle çalışıyoruz. Mama desteğinde bulunan tüm Tarsus halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.