Tarsus'ta Pazar Yerlerinde Maske Ve Hijyen Önlemi Genişletildi

18.11.2020 - 09:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus'ta Pazar Yerlerinde Maske Ve Hijyen Önlemi Genişletildi

Ülke genelinde yaşanan pandemi sürecini yakından takip eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, giderek artan vakalara karşı önlemleri sürdürüyor.

Tarsus Belediyesi, salgın sürecinin başında semt pazarlarına dezenfektan stantları kurmuştu. Vaka sayısındaki artışlar üzerine bu uygulama biraz daha genişletildi. Belediye dezenfektan standı kurmakla kalmıyor, görevliler pazara giren vatandaşları ellerini dezenfekte etmeleri, maskelerini doğru şekilde takmaları konusunda bilgilendiriyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, salgın hastalığa yakalanmamak için kişisel temizliğe önem verilmesi, maske kullanılması, ellerin sıkça dezenfekte edilmesi ve yoğun dezenfeksiyon işlemleriyle birlikte yaşam alanlarının hijyen hale getirilmesinin önemini vurguladı. Koronavirüse karşı açtıkları savaş kapsamında vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri için semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına dezenfektan yerleştirdiklerini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Birer görevlimiz dezenfektan standımızda görev yapacak maske takmayan vatandaşları uyarıp ellerinin dezenfekte edilmesini sağlayacak. Ekiplerimiz semt pazarlarında sürekli maske kontrolü yapacak. Vatandaşlarımız mutlaka maske taksınlar ve pazaryerlerinde kendilerine sunulan bu imkândan faydalansınlar" dedi.
Ülke genelinde yaşanan pandemi sürecini yakından takip eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, giderek artan vakalara karşı önlemleri sürdürüyor.

Tarsus Belediyesi, salgın sürecinin başında semt pazarlarına dezenfektan stantları kurmuştu. Vaka sayısındaki artışlar üzerine bu uygulama biraz daha genişletildi. Belediye dezenfektan standı kurmakla kalmıyor, görevliler pazara giren vatandaşları ellerini dezenfekte etmeleri, maskelerini doğru şekilde takmaları konusunda bilgilendiriyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, salgın hastalığa yakalanmamak için kişisel temizliğe önem verilmesi, maske kullanılması, ellerin sıkça dezenfekte edilmesi ve yoğun dezenfeksiyon işlemleriyle birlikte yaşam alanlarının hijyen hale getirilmesinin önemini vurguladı.

Koronavirüse karşı açtıkları savaş kapsamında vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri için semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına dezenfektan yerleştirdiklerini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Birer görevlimiz dezenfektan standımızda görev yapacak maske takmayan vatandaşları uyarıp ellerinin dezenfekte edilmesini sağlayacak. Ekiplerimiz semt pazarlarında sürekli maske kontrolü yapacak. Vatandaşlarımız mutlaka maske taksınlar ve pazaryerlerinde kendilerine sunulan bu imkândan faydalansınlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.