Tarsus’ta Ulutaş Rüzgarı

30.04.2019 - 14:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Ulutaş Rüzgarı

Klasik müziğin efsane temsilcisi Niccolo Paganini yorumuyla adından sıkça söz edilen Hüseyin Ulutaş ve Quartet Mapa, performanslarıyla Tarsusluları büyüledi.

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında 29 Nisan 2019 Pazartesi saat: 20.00’de Tarsus St. Paul Müzesi’nde gerçekleştirilen konserde, Hüseyin Ulutaş’ın solo keman için düzenlediği Üçleme, Paganini’nin Caprice No: 24, Moses Fantasie ve Cadılar Dansı ile birlikte Ali Ekber Çiçek’in Haydar Haydar, Bazzini’nin Cüceler Dansı, Wienawski’nin Polonaise, eserleri seslendirildi.         Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser sonunda ise Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılara çiçek takdim etti.     Bu yıl 18’incisi düzenlenen Festival, bugün (30 Nisan) Gürcistan Batumi’den gelen akapella korosunu ve 02 Mayıs’ta müziğin bir başka efsane ismi Can Atilla’yı sanatseverler ile buluşturacak.
Klasik müziğin efsane temsilcisi Niccolo Paganini yorumuyla adından sıkça söz edilen Hüseyin Ulutaş ve Quartet Mapa, performanslarıyla Tarsusluları büyüledi.

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında 29 Nisan 2019 Pazartesi saat: 20.00’de Tarsus St. Paul Müzesi’nde gerçekleştirilen konserde, Hüseyin Ulutaş’ın solo keman için düzenlediği Üçleme, Paganini’nin Caprice No: 24, Moses Fantasie ve Cadılar Dansı ile birlikte Ali Ekber Çiçek’in Haydar Haydar, Bazzini’nin Cüceler Dansı, Wienawski’nin Polonaise, eserleri seslendirildi.  

 

    Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser sonunda ise Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılara çiçek takdim etti.

    Bu yıl 18’incisi düzenlenen Festival, bugün (30 Nisan) Gürcistan Batumi’den gelen akapella korosunu ve 02 Mayıs’ta müziğin bir başka efsane ismi Can Atilla’yı sanatseverler ile buluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.