Tarsuslu Potanın Perileri İlk Hazırlık Maçını Kazandı

17.10.2019 - 17:48, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsuslu Potanın Perileri İlk Hazırlık Maçını Kazandı

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor, ilk hazırlık maçında Ceyhan Belediyespor’u yendi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın teşviki ve verdiği destekle Tarsus’a yeniden kazandırılan, Tarsus Belediyespor Kulüp Asbaşkanı Hüseyin Torun’un özel gayretleri ile oluşturulan Kadın Basketbol takımı, Koç Mustafa Secerlioğlu ve yardımcılarının nezaretinde lige hazırlanıyor.   Yapılan transferler neticesinde yeniden yapılandırılan kadroda Turkuaz Beyaz renkli formayı giyecek olan Potanın Perileri, Tarsus Belediyesine ait Çelebi Spor salonunda hazırlıklarını sürdürürlerken, sezon öncesinde Ceyhan Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.   Takımda yer alan oyuncuların saha içindeki uyumlarının pekişmesi, maç tecrübesi kazanmaları ve takımdaki eksiklerin tespiti noktasında organize edilen hazırlık maçında Potanın Perileri, Adnan Menderes Spor Salonunda, Ceyhan Belediye Spor ile karşılaştı. Oldukça zevkli ve karşılıklı basketlerle sıkı bir mücadele şeklinde geçen karşılaşmada Tarsus Belediyespor’lu Basketçiler karşılaşmayı son saniye basketi ile kazanmasını bildi. Kaptan Selvin Türkmen’in karşılamasının bitimine saliseler kala attığı 3’lük basket takıma galibiyeti getirirken oyuncular arasında büyük sevince neden oldu.   Maçın ilk periyodu 19-19 berabere, ikinci periyodu 29-33 Tarsus Belediyesi’nin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü periyodunu ise 43- 41 Ceyhan Belediyespor önde tamamlarken, son periyod 55-56 skorla Tarsus Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada Tarsus Belediyespor’dan, Cansu 15, Julia Suzan 12, Fatma 11, Sena Özekli 10, Selvin 6, Büşra 2 sayı üretti.
Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor, ilk hazırlık maçında Ceyhan Belediyespor’u yendi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın teşviki ve verdiği destekle Tarsus’a yeniden kazandırılan, Tarsus Belediyespor Kulüp Asbaşkanı Hüseyin Torun’un özel gayretleri ile oluşturulan Kadın Basketbol takımı, Koç Mustafa Secerlioğlu ve yardımcılarının nezaretinde lige hazırlanıyor.

 

Yapılan transferler neticesinde yeniden yapılandırılan kadroda Turkuaz Beyaz renkli formayı giyecek olan Potanın Perileri, Tarsus Belediyesine ait Çelebi Spor salonunda hazırlıklarını sürdürürlerken, sezon öncesinde Ceyhan Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

 

Takımda yer alan oyuncuların saha içindeki uyumlarının pekişmesi, maç tecrübesi kazanmaları ve takımdaki eksiklerin tespiti noktasında organize edilen hazırlık maçında Potanın Perileri, Adnan Menderes Spor Salonunda, Ceyhan Belediye Spor ile karşılaştı. Oldukça zevkli ve karşılıklı basketlerle sıkı bir mücadele şeklinde geçen karşılaşmada Tarsus Belediyespor’lu Basketçiler karşılaşmayı son saniye basketi ile kazanmasını bildi. Kaptan Selvin Türkmen’in karşılamasının bitimine saliseler kala attığı 3’lük basket takıma galibiyeti getirirken oyuncular arasında büyük sevince neden oldu.

 

Maçın ilk periyodu 19-19 berabere, ikinci periyodu 29-33 Tarsus Belediyesi’nin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü periyodunu ise 43- 41 Ceyhan Belediyespor önde tamamlarken, son periyod 55-56 skorla Tarsus Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmada Tarsus Belediyespor’dan, Cansu 15, Julia Suzan 12, Fatma 11, Sena Özekli 10, Selvin 6, Büşra 2 sayı üretti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.