Taylan Tamamoğulları son yolculuğuna uğurlandı

16.03.2019 - 16:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Taylan Tamamoğulları son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün Ankarada yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Mersin'in tanınmış doktorlarından ve 31 mart seçimlerinde Akdeniz aday adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları'nın 23 yaşındaki oğlu Salih Taylan Tamamoğulları son yolculuğuna uğurlandı.

Trafik kazasında yaşamını yitiren ve Bilkent Üniversitesi Makina Mühendisliğinde okuyan Salih Taylan Tamamoğulları için Akbelen'deki şehir mezarlığında düzenlenen cenaze töreninin ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine anne Füsun Tamamoğulları, baba Dr. Necdet Tamamoğulları, CHP Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Ak Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  Lütfi Elvan, Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, CHP İL Başkanı Adil Aktay, CHP önceki dönem milletvekillerinden İsa Gök,CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit,CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Sabit Yelkovan,STK Temsilcileri, Tamamoğulları'nın Ailesi,yakınları,arkadaşları,yüzlerce insan katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Salih Taylan Tamamoğulları aile mezarlığına göz yaşlarıyla  defnedildi ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Güçlükle ayakta duran  acılı baba Dr. Necdet Tamamoğulları taziyeleri kabul etti.
Önceki gün Ankarada yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Mersin'in tanınmış doktorlarından ve 31 mart seçimlerinde Akdeniz aday adayı olan Dr. Necdet Tamamoğulları'nın 23 yaşındaki oğlu Salih Taylan Tamamoğulları son yolculuğuna uğurlandı.

Trafik kazasında yaşamını yitiren ve Bilkent Üniversitesi Makina Mühendisliğinde okuyan Salih Taylan Tamamoğulları için Akbelen'deki şehir mezarlığında düzenlenen cenaze töreninin ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine anne Füsun Tamamoğulları, baba Dr. Necdet Tamamoğulları, CHP Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Ak Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  Lütfi Elvan, Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, CHP İL Başkanı Adil Aktay, CHP önceki dönem milletvekillerinden İsa Gök,CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit,CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Sabit Yelkovan,STK Temsilcileri, Tamamoğulları'nın Ailesi,yakınları,arkadaşları,yüzlerce insan katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Salih Taylan Tamamoğulları aile mezarlığına göz yaşlarıyla  defnedildi ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Güçlükle ayakta duran  acılı baba Dr. Necdet Tamamoğulları taziyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.