Toroslar Belediye Personeli, Hareketlilik Haftası İçin Pedal Çevirdi

20.09.2019 - 21:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar Belediye Personeli, Hareketlilik Haftası İçin Pedal Çevirdi

Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında etkinliklerin teması ‘Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet Sürme’ olurken, belediye personeli mesaisine bisikletle geldi.

16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan kampanyada; kentte bisiklet kullanımını arttırmak ve teşvik etmek amacıyla belediye personeli tarafından farkındalık oluşturuldu.  ‘Hareketliliği yaşam standardı haline getirmeliyiz’ diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında Toroslar Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sağlıklı ve hareketli bir yaşama teşvik etmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledik. Bugün de belediye çalışanlarımız mesailerine bisikletleriyle geldiler. Seçim çalışmalarında da söz verdiğimiz gibi bisiklet yollarımızı arttıracağız. Toroslar halkını sadece spora değil, ulaşım amaçlı bisiklet kullanımına da yönlendirerek hava kirliliğinin önüne geçeceğiz. Hem sağlıklı bir gelecek için vatandaşlarımızı bisiklet kullanımına özendireceğiz hem de yakıt tasarrufu sağlayacağız.” şeklinde ifadelere yer verdi.  
Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında etkinliklerin teması ‘Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet Sürme’ olurken, belediye personeli mesaisine bisikletle geldi.

16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan kampanyada; kentte bisiklet kullanımını arttırmak ve teşvik etmek amacıyla belediye personeli tarafından farkındalık oluşturuldu.

 ‘Hareketliliği yaşam standardı haline getirmeliyiz’ diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında Toroslar Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sağlıklı ve hareketli bir yaşama teşvik etmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledik. Bugün de belediye çalışanlarımız mesailerine bisikletleriyle geldiler. Seçim çalışmalarında da söz verdiğimiz gibi bisiklet yollarımızı arttıracağız. Toroslar halkını sadece spora değil, ulaşım amaçlı bisiklet kullanımına da yönlendirerek hava kirliliğinin önüne geçeceğiz. Hem sağlıklı bir gelecek için vatandaşlarımızı bisiklet kullanımına özendireceğiz hem de yakıt tasarrufu sağlayacağız.” şeklinde ifadelere yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.