Toroslar Bungalov Yayla Evleri Projesinde Sona Yaklaşıldı

20.05.2019 - 17:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar Bungalov Yayla Evleri Projesinde Sona Yaklaşıldı

Toroslar Belediyesi tarafından Güzelyayla Mahallesi’nde yapımı devam eden Bungalov Yayla Evleri Projesinde sona yaklaşıldı.

24 adet Bungalov Yayla Evi Projesi yapımını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz projenin, bölgenin turizm hacmine katkı sağlayacağını ve ilçede yayla turizmini ve ekoturizmi geliştireceğinin altını çizdi. Toroslar’ın Güzelyayla Mahallesi’nde, çam ormanları arasında inşa edilen 24 adet bungalov tarzı evin, Toroslar’ın yaz-kış turizmini canlı tutması bekleniyor. Projenin önümüzdeki süreç içerisinde geliştirilerek evlerin sayıca artırılmasını planladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, civarda gerçekleştirecekleri çeşitli etkinliklerle, Güzelyayla’yı cazibe merkezi haline getireceklerini bildirdi. Gerek doğası gerekse temiz havası ile huzurlu bir tatil vadeden Bungalov Yayla Evleri’nin, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve konforlu bir tatil geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler için çekim merkezi olacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Amacımız doğaya zarar vermeden, en iyi şekilde faydalanmak. Toroslar’ın doğal güzellikleri yüzyıllardır şiirlere, şarkılara, romanlara konu olmuştur. Biz bu güzelliği ortaya çıkarmak, vatandaşlarımıza kolay ulaşılabilir ve güvenli bir tatil imkanı sunmak için bu projeyi daha da geliştireceğiz. Şu an halihazırda tamamlanmış 24 adet bungalov evimiz var. Bu evlerin sayısını artırarak ve buranın çevre düzenlemesini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” şeklinde konuştu. 49 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu projenin içinde restaurant, spor tesisi, modern semt pazarı ve dükkanlar da bulunuyor.    
Toroslar Belediyesi tarafından Güzelyayla Mahallesi’nde yapımı devam eden Bungalov Yayla Evleri Projesinde sona yaklaşıldı.

24 adet Bungalov Yayla Evi Projesi yapımını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz projenin, bölgenin turizm hacmine katkı sağlayacağını ve ilçede yayla turizmini ve ekoturizmi geliştireceğinin altını çizdi.

Toroslar’ın Güzelyayla Mahallesi’nde, çam ormanları arasında inşa edilen 24 adet bungalov tarzı evin, Toroslar’ın yaz-kış turizmini canlı tutması bekleniyor. Projenin önümüzdeki süreç içerisinde geliştirilerek evlerin sayıca artırılmasını planladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, civarda gerçekleştirecekleri çeşitli etkinliklerle, Güzelyayla’yı cazibe merkezi haline getireceklerini bildirdi. Gerek doğası gerekse temiz havası ile huzurlu bir tatil vadeden Bungalov Yayla Evleri’nin, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve konforlu bir tatil geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler için çekim merkezi olacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Amacımız doğaya zarar vermeden, en iyi şekilde faydalanmak. Toroslar’ın doğal güzellikleri yüzyıllardır şiirlere, şarkılara, romanlara konu olmuştur. Biz bu güzelliği ortaya çıkarmak, vatandaşlarımıza kolay ulaşılabilir ve güvenli bir tatil imkanı sunmak için bu projeyi daha da geliştireceğiz. Şu an halihazırda tamamlanmış 24 adet bungalov evimiz var. Bu evlerin sayısını artırarak ve buranın çevre düzenlemesini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” şeklinde konuştu.

49 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu projenin içinde restaurant, spor tesisi, modern semt pazarı ve dükkanlar da bulunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.