Toroslar'da Babalar Günü'nde Duygulandıran Ziyaret

21.06.2021 - 17:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Toroslar'da Babalar Günü'nde Duygulandıran Ziyaret

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Babalar Günü'nde şehit babalarını unutmadı.

Başkan Yılmaz, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin emaneti, şehit babalarının isimlerine özel olarak hazırlattığı cüzdanları kendilerine ulaştırdı.   "Aziz evladınızın ve tüm kahraman şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun" diyen Başkan Yılmaz; "Kahraman şehitlerimizin bize en büyük emaneti olan aileleri her zaman başımızın tacıdır. Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarımızın isimlerine özel olarak hazırlattığımız hediyelerimizi kendilerine ulaştırdık. Varlığıyla güç veren, karşılıksız sevgi ve güvenin adı tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun" dedi.   Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehit babaları da bu anlamlı hediyeden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.   Başkan Yılmaz, Engelli Babaları da Unutmadı   Toroslar Belediyesi, ilçede ikamet eden büyüklerin, felçli ve görme engelli babaların da Babalar Günü'nü anlamlı bir ziyaretle kutladı.   Belediye Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şefliği görevlileri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın özel olarak hazırlattığı hediyeleri ve beyaz bastonları takdim etti.   Tüm hemşehrilerine sağlıklı ve huzurlu bir hayat dileyen Başkan Yılmaz; "Gönülleri kazanmanın, bir ve beraber olmanın en büyük güç olduğuna inanıyor ve hizmetlerimize de bu doğrultuda devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık ve koparmayacağız" ifadelerini kullandı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Babalar Günü'nde şehit babalarını unutmadı.

Başkan Yılmaz, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin emaneti, şehit babalarının isimlerine özel olarak hazırlattığı cüzdanları kendilerine ulaştırdı.

 

"Aziz evladınızın ve tüm kahraman şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun" diyen Başkan Yılmaz; "Kahraman şehitlerimizin bize en büyük emaneti olan aileleri her zaman başımızın tacıdır. Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarımızın isimlerine özel olarak hazırlattığımız hediyelerimizi kendilerine ulaştırdık. Varlığıyla güç veren, karşılıksız sevgi ve güvenin adı tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun" dedi.

 

Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehit babaları da bu anlamlı hediyeden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz, Engelli Babaları da Unutmadı

 

Toroslar Belediyesi, ilçede ikamet eden büyüklerin, felçli ve görme engelli babaların da Babalar Günü'nü anlamlı bir ziyaretle kutladı.

 

Belediye Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şefliği görevlileri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın özel olarak hazırlattığı hediyeleri ve beyaz bastonları takdim etti.

 

Tüm hemşehrilerine sağlıklı ve huzurlu bir hayat dileyen Başkan Yılmaz; "Gönülleri kazanmanın, bir ve beraber olmanın en büyük güç olduğuna inanıyor ve hizmetlerimize de bu doğrultuda devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık ve koparmayacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.