Toroslar'da Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

10.08.2020 - 18:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar'da Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak amacıyla ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor.

Belediye, kontrollü sosyal hayat döneminde de temizlik faaliyetlerini zamanında ve aksatmadan planlı bir şekilde sürdürüyor. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçedeki tüm çöp konteynerleri tek tek yıkanarak dezenfekte edilirken, görüntü kirliliği ve kötü kokunun oluşumunun engellenmesinin yanı sıra sinek ve haşere oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor. Konteynerler, yıkama ve dezenfeksiyon işleminin ardından ilaçlanıp steril hale getiriliyor.   BAŞKAN YILMAZ: "ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ" Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, insan sağlığı kadar çevre için de önemli olan bu uygulamanın Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.   İlçe genelinde temizlik çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "İlçe merkezi ile kırsal mahallelerimizdeki çöp konteynerleri, ekiplerimiz tarafından periyodik olarak ilaçlanıp, yıkanarak dezenfekte ediliyor. Bu sayede kötü koku ve sinek oluşumunun önüne de geçiliyor. Amacımız, hemşehrilerimizin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Normalleşme sürecinde oluşabilecek en ufak bir esneklik bu salgının tekrar yayılmasına neden olabilir. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamaları ve maskelerini ise kullandıktan sonra gelişigüzel yerlere bırakmamalarıdır" diye konuştu.    
Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak amacıyla ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor.

Belediye, kontrollü sosyal hayat döneminde de temizlik faaliyetlerini zamanında ve aksatmadan planlı bir şekilde sürdürüyor.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçedeki tüm çöp konteynerleri tek tek yıkanarak dezenfekte edilirken, görüntü kirliliği ve kötü kokunun oluşumunun engellenmesinin yanı sıra sinek ve haşere oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor. Konteynerler, yıkama ve dezenfeksiyon işleminin ardından ilaçlanıp steril hale getiriliyor.

 

BAŞKAN YILMAZ: "ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, insan sağlığı kadar çevre için de önemli olan bu uygulamanın Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

 

İlçe genelinde temizlik çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "İlçe merkezi ile kırsal mahallelerimizdeki çöp konteynerleri, ekiplerimiz tarafından periyodik olarak ilaçlanıp, yıkanarak dezenfekte ediliyor. Bu sayede kötü koku ve sinek oluşumunun önüne de geçiliyor. Amacımız, hemşehrilerimizin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Normalleşme sürecinde oluşabilecek en ufak bir esneklik bu salgının tekrar yayılmasına neden olabilir. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamaları ve maskelerini ise kullandıktan sonra gelişigüzel yerlere bırakmamalarıdır" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.