Toroslar’da, Engelleri Kaldıran ‘Sessiz Müsabaka’

04.12.2019 - 21:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’da, Engelleri Kaldıran ‘Sessiz Müsabaka’

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mersin Sağır Spor Kulübü tarafından düzenlenen müsabakanın konuğu oldu.

Osmaniye Mahallesi Semt Sahasında gerçekleştirilen maçın başlama vuruşunu yapan Başkan Yılmaz, sporculara başarılar dileyerek sporun engel tanımadığını söyledi. Toroslar Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve FİFA Eski Hakemi Vedat Yüksel’in yönettiği maçta sporcuları centilmence oyunlarından dolayı da tebrik eden Başkan Yılmaz, “Dünya Engelliler Günü’nde işitme engelli kardeşlerimizin oynadığı futbol müsabakasına konuk olduk. Güzel bir maç keyfi yaşadık. Sevgi, dayanışma ve kaynaşmanın öne çıktığı bir dostluk maçı izledik. Engelli olmanın başarı sağlamaya engel olmadığını gözler önüne seren sporcularımızı yeniden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanında olacağız ve destekleyeceğiz. Hayatı paylaşmak için hiçbir engel yok. Tek amacımız var. O da hep birlikte huzurlu ve mutlu yaşamak” dedi.             Mersin Sağır Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları da bu özel günde düzenledikleri özel müsabakada kendilerini yalnız bırakmayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Mersin Sağır Spor Kulübü tarafından düzenlenen müsabakanın konuğu oldu.

Osmaniye Mahallesi Semt Sahasında gerçekleştirilen maçın başlama vuruşunu yapan Başkan Yılmaz, sporculara başarılar dileyerek sporun engel tanımadığını söyledi.

Toroslar Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve FİFA Eski Hakemi Vedat Yüksel’in yönettiği maçta sporcuları centilmence oyunlarından dolayı da tebrik eden Başkan Yılmaz, “Dünya Engelliler Günü’nde işitme engelli kardeşlerimizin oynadığı futbol müsabakasına konuk olduk. Güzel bir maç keyfi yaşadık. Sevgi, dayanışma ve kaynaşmanın öne çıktığı bir dostluk maçı izledik. Engelli olmanın başarı sağlamaya engel olmadığını gözler önüne seren sporcularımızı yeniden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanında olacağız ve destekleyeceğiz. Hayatı paylaşmak için hiçbir engel yok. Tek amacımız var. O da hep birlikte huzurlu ve mutlu yaşamak” dedi.

            Mersin Sağır Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları da bu özel günde düzenledikleri özel müsabakada kendilerini yalnız bırakmayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.