Toroslar’da Sosyal Beledyecilikte Yeni Dönem

Siyaset 16.03.2019 - 12:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’da Sosyal Beledyecilikte Yeni Dönem

Cumhur ittifakı liderleri Turgut Türkalp Mahallesi’nde gerçekleşen açıkhava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve beraberlerindeki heyet ile birlikte vatandaşın taleplerini dinlediler.

Vatandaşların yağan yağmura rağmen yoğun ilgi gösterediği toplantıda başkan adaylarına talepler iletildi. Konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, bu taleplerin Toroslar’ın geleceğini şekillendirmede ve projelerini oluşturma sürecinde çok önemli olduğunu; hazırladığı projlerin tamamında ihtiyaçlardan yola çıktığın dile getirdi. Toroslar’da Her Mahalleye Kültür ve Taziye Evleri Projelerini oluştururken toplumun her kesiminden vatandaşlarla istişare ettiğini ifade eden Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, “Gittiğimiz mahallelerde herkesin söylediği ortak bir talep var. En büyük isteklerinizden biri de, bugünkü gibi özel günlerinizde, toplantılarınızda kullanılacak bir yerdi. Biz bunu projelendirerek her mahalleye kültür ve taziye evleri yapma projesi koyduk.” Dedi. Her kesimden, herkese eşit mesafede duracaklarını ifade eden Başkan Adayı Yılmaz, bu alanların herkesin kullanımına açık olacağının altını çizdi. Yapacakları taziye ve kültür evlerini vatandaşların hem özel günlerinde toplanabilecek, hem acı günlerinde birbirlerine destek olabilecekleri şekilde ayrı bölümlerden oluşacak şekilde tasarlayacaklarını bildiren Yılmaz,  burada yapılacak etkinliklerde tüm ihtiyaçların belediye bünyesinden karşılanacağına değinerek sosyal belediyecilikte Toroslar’a çağ atlatacaklarını ifade etti. 
Cumhur ittifakı liderleri Turgut Türkalp Mahallesi’nde gerçekleşen açıkhava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve beraberlerindeki heyet ile birlikte vatandaşın taleplerini dinlediler.

Vatandaşların yağan yağmura rağmen yoğun ilgi gösterediği toplantıda başkan adaylarına talepler iletildi. Konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, bu taleplerin Toroslar’ın geleceğini şekillendirmede ve projelerini oluşturma sürecinde çok önemli olduğunu; hazırladığı projlerin tamamında ihtiyaçlardan yola çıktığın dile getirdi.

Toroslar’da Her Mahalleye Kültür ve Taziye Evleri

Projelerini oluştururken toplumun her kesiminden vatandaşlarla istişare ettiğini ifade eden Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, “Gittiğimiz mahallelerde herkesin söylediği ortak bir talep var. En büyük isteklerinizden biri de, bugünkü gibi özel günlerinizde, toplantılarınızda kullanılacak bir yerdi. Biz bunu projelendirerek her mahalleye kültür ve taziye evleri yapma projesi koyduk.” Dedi. Her kesimden, herkese eşit mesafede duracaklarını ifade eden Başkan Adayı Yılmaz, bu alanların herkesin kullanımına açık olacağının altını çizdi. Yapacakları taziye ve kültür evlerini vatandaşların hem özel günlerinde toplanabilecek, hem acı günlerinde birbirlerine destek olabilecekleri şekilde ayrı bölümlerden oluşacak şekilde tasarlayacaklarını bildiren Yılmaz,  burada yapılacak etkinliklerde tüm ihtiyaçların belediye bünyesinden karşılanacağına değinerek sosyal belediyecilikte Toroslar’a çağ atlatacaklarını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.