Toroslar’da Turnuva Kuraları Çekiliyor

14.05.2019 - 17:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’da Turnuva Kuraları Çekiliyor

Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Gençlik Kupası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda kura heyecanı yaşanıyor.

Mahalleler arasındaki diyaloğun arttırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın kura çekimi; 15 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek. Turnuva ile ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, spora ve nitelikli sporcu yetiştirmeye önem verdiklerini dile getirerek, turnuvanın Toroslar’a hayırlı olmasını diledi. Merkezde bulunan 88 mahalleyi turnuvaya davet ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, bu yıl katılımın daha da fazla olmasını beklediklerini dile getirdi. Turnuva’nın; Ramazan Bayramı sonrasında başlayacağının bilgisini de veren Başkan Atsız Afşın Yılmaz: “Amacımız insanlarımızın kaynaşması, vatandaşlarımızın birbirini tanıması ve spora katkı sağlayabilmek. Aynı zamanda turnuvada oynayan gençlerimiz arasından Türk sporuna yetenekli gençleri kazandırmak istiyoruz. Elbette ki turnuvaya katılan her takım belli bir hedef için mücadele edecek ama en önemlisi fair play çerçevesinde geçen müsabakalar izlemek. Şimdiden turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.  
Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Gençlik Kupası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda kura heyecanı yaşanıyor.

Mahalleler arasındaki diyaloğun arttırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın kura çekimi; 15 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, spora ve nitelikli sporcu yetiştirmeye önem verdiklerini dile getirerek, turnuvanın Toroslar’a hayırlı olmasını diledi.

Merkezde bulunan 88 mahalleyi turnuvaya davet ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, bu yıl katılımın daha da fazla olmasını beklediklerini dile getirdi. Turnuva’nın; Ramazan Bayramı sonrasında başlayacağının bilgisini de veren Başkan Atsız Afşın Yılmaz: “Amacımız insanlarımızın kaynaşması, vatandaşlarımızın birbirini tanıması ve spora katkı sağlayabilmek. Aynı zamanda turnuvada oynayan gençlerimiz arasından Türk sporuna yetenekli gençleri kazandırmak istiyoruz. Elbette ki turnuvaya katılan her takım belli bir hedef için mücadele edecek ama en önemlisi fair play çerçevesinde geçen müsabakalar izlemek. Şimdiden turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.