Toroslar’daki Öğrenciler Narenciye ile Renklendi

09.11.2018 - 21:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’daki Öğrenciler Narenciye ile Renklendi

Bu yıl 17-18 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 6. Mersin Narenciye Festivali kapsamında Toroslar ilçesindeki okullarda narenciye dağıtımı yapıldı.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleşen 6. Mersin Narenciye Festivali kapsamında Toroslar ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine narenciye dağıtıldı. Yapılan bu etkinlikte öğrencilere, C vitamini deposu narenciyenin sağlık açısından faydaları ve bilinçli beslenmedeki önemi anlatıldı.  Narenciye tüketimini özendirmek amacıyla yapılan dağıtım ile tüm öğrenciler aileleriyle birlikte festivale davet edilirken, gerçekleştirilen organizasyon çok renkli görüntülere sahne oldu.
Bu yıl 17-18 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 6. Mersin Narenciye Festivali kapsamında Toroslar ilçesindeki okullarda narenciye dağıtımı yapıldı.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleşen 6. Mersin Narenciye Festivali kapsamında Toroslar ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine narenciye dağıtıldı.

Yapılan bu etkinlikte öğrencilere, C vitamini deposu narenciyenin sağlık açısından faydaları ve bilinçli beslenmedeki önemi anlatıldı. 

Narenciye tüketimini özendirmek amacıyla yapılan dağıtım ile tüm öğrenciler aileleriyle birlikte festivale davet edilirken, gerçekleştirilen organizasyon çok renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.