Toroslar’dan Anıtkabire’e Kadar Pedal Çevirdiler

12.11.2019 - 09:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’dan Anıtkabire’e Kadar Pedal Çevirdiler

Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) üyeleri, Anıtkabir’e kadar 550 kilometre pedal çevirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı Türk Bayrağı’nı Ata’nın huzurunda açtılar.

Başkan Yılmaz’ın destek verdiği  “Ata’ya Saygı, Pedala Engel Yok" projesi kapsamında Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle yola çıkan ve aralarında 3 görme engelli vatandaşın da bulunduğu Mersin Bisiklet Derneği’nin (MERBİSDER) 13 üyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü olan 10 Kasım günü Ankara’ya ulaştı. Başkan Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı bayrak ile Ata’nın huzuruna çıktıklarını söyleyen Dernek Başkanı Süleyman Uygun, bu anlamlı ve özel yolculuk için kendilerine destek veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.             Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise 7 günlük etabı pedal çevirerek başarıyla tamamlayan Mersin Bisiklet Derneği üyelerini takdirle karşıladığını belirterek; “Toroslar Belediyesi olarak bu proje destek vermekten büyük mutluluk duyduk. Atatürk’ün mücadele azmi, Türk Milleti’ne yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri hiçbir zaman unutmayacağız. Mersin Bisiklet Derneği’nin değerli ekibi de Ankara’ya kadar 7 gün süren zorlu bir etabı başarıyla tamamladı ve kendilerine emanet ettiğimiz şanlı Türk Bayrağımız ile birlikte Anıtkabir’e gelerek Atamızın huzuruna çıktılar. Kendilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) üyeleri, Anıtkabir’e kadar 550 kilometre pedal çevirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı Türk Bayrağı’nı Ata’nın huzurunda açtılar.

Başkan Yılmaz’ın destek verdiği  “Ata’ya Saygı, Pedala Engel Yok" projesi kapsamında Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle yola çıkan ve aralarında 3 görme engelli vatandaşın da bulunduğu Mersin Bisiklet Derneği’nin (MERBİSDER) 13 üyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü olan 10 Kasım günü Ankara’ya ulaştı.

Başkan Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı bayrak ile Ata’nın huzuruna çıktıklarını söyleyen Dernek Başkanı Süleyman Uygun, bu anlamlı ve özel yolculuk için kendilerine destek veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

            Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise 7 günlük etabı pedal çevirerek başarıyla tamamlayan Mersin Bisiklet Derneği üyelerini takdirle karşıladığını belirterek; “Toroslar Belediyesi olarak bu proje destek vermekten büyük mutluluk duyduk. Atatürk’ün mücadele azmi, Türk Milleti’ne yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri hiçbir zaman unutmayacağız. Mersin Bisiklet Derneği’nin değerli ekibi de Ankara’ya kadar 7 gün süren zorlu bir etabı başarıyla tamamladı ve kendilerine emanet ettiğimiz şanlı Türk Bayrağımız ile birlikte Anıtkabir’e gelerek Atamızın huzuruna çıktılar. Kendilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.