Toroslar’ın Sporcularından Bir Şampiyonluk Daha

02.12.2019 - 17:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’ın Sporcularından Bir Şampiyonluk Daha

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Genç Kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Katıldıkları şampiyonalarda birçok derece elde ederek adını tüm dünyaya duyuran Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, branşında Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma unvanını koruyor. Toroslar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’de ilk defa organize edilen Dünya Bocce Şampiyonası’nın yankıları sürerken, Toroslar’ın sporcularından bir şampiyonluk daha geldi. Toroslar Belediyesi Bocce takımı oyuncuları, 28 Kasım- 01 Aralık tarihleri arasında Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde yapılan Genç Kadınlar ve Kadınlar Bocce Rafaa Türkiye Şampiyonası’nda, Genç Kadınlarda Türkiye Şampiyonluğu elde etti.   Kutlay, “Bu Başarıda Büyük Bir Emek ve Destek Var” Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay, bu başarıda büyük bir çabanın, emeğin ve ekibin olduğunu belirterek, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti. Kutlay, “2018-2019 sezonunda Bocce’nin 3 disiplini olan Volo-Petank ve Raffa oyunları Türkiye Şampiyonalarında dereceler elde ettik ve 1’inci ligi şampiyon olarak tamamladık. Raffa Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonluğu’nu da Spor Kulübümüze kazandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Spora ve Sporcuya önem veren bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.   Başkan Yılmaz, “Her Yaşta Her Branşta Sporu Yaygınlaştıracağız” Belediye bünyesinde yetişerek ülkeye dereceler kazandıran tüm sporcuları tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise “Toroslar Belediyesi olarak her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için imkanlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda büyük başarılar elde etmesi bizleri mutlu ediyor. Ankara’da yapılan Genç Kadınlar ve Kadınlar Bocce Raffa Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.   “Hem Toroslarımızdan şampiyon sporcular çıkaracağız hem de bu sayede kıtalar arası dostluk ilişkileri kurmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Yılmaz, “1-9 Kasım tarihleri arasında ilçemizde düzenlenen Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Kupası ve Dünya Erkekler Bocce (Volo) Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sporcu ve heyetin katıldığı organizasyonu başarıyla tamamladık. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. İlçemizde daha nice uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yapmayı temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Genç Kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Katıldıkları şampiyonalarda birçok derece elde ederek adını tüm dünyaya duyuran Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, branşında Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma unvanını koruyor. Toroslar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’de ilk defa organize edilen Dünya Bocce Şampiyonası’nın yankıları sürerken, Toroslar’ın sporcularından bir şampiyonluk daha geldi.

Toroslar Belediyesi Bocce takımı oyuncuları, 28 Kasım- 01 Aralık tarihleri arasında Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde yapılan Genç Kadınlar ve Kadınlar Bocce Rafaa Türkiye Şampiyonası’nda, Genç Kadınlarda Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

 

Kutlay, “Bu Başarıda Büyük Bir Emek ve Destek Var”

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay, bu başarıda büyük bir çabanın, emeğin ve ekibin olduğunu belirterek, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Kutlay, “2018-2019 sezonunda Bocce’nin 3 disiplini olan Volo-Petank ve Raffa oyunları Türkiye Şampiyonalarında dereceler elde ettik ve 1’inci ligi şampiyon olarak tamamladık. Raffa Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonluğu’nu da Spor Kulübümüze kazandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Spora ve Sporcuya önem veren bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Yılmaz, “Her Yaşta Her Branşta Sporu Yaygınlaştıracağız”

Belediye bünyesinde yetişerek ülkeye dereceler kazandıran tüm sporcuları tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise “Toroslar Belediyesi olarak her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için imkanlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda büyük başarılar elde etmesi bizleri mutlu ediyor. Ankara’da yapılan Genç Kadınlar ve Kadınlar Bocce Raffa Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Hem Toroslarımızdan şampiyon sporcular çıkaracağız hem de bu sayede kıtalar arası dostluk ilişkileri kurmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Yılmaz, “1-9 Kasım tarihleri arasında ilçemizde düzenlenen Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Kupası ve Dünya Erkekler Bocce (Volo) Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sporcu ve heyetin katıldığı organizasyonu başarıyla tamamladık. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. İlçemizde daha nice uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yapmayı temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.