Toroslar Normalleşme Sürecinde Tedbiri Elden Bırakmıyor

03.06.2020 - 15:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar Normalleşme Sürecinde Tedbiri Elden Bırakmıyor

Toroslar Belediyesi, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan işletmeleri dezenfekte ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, esnafın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek; "Uzun bir aradan sonra yeniden iş başı yapan esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz" dedi.   Toroslar Belediyesi, 1 Haziran tarihinden itibaren başlayan normalleşme sürecinde açılan kafe, restoran, lokanta, kahvehane ve diğer iş yerleri ile sağlık merkezlerinde dezenfeksiyon çalışmaları yaparak, halka açık alanları steril hale getiriyor.   Koronavirüs salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren tedbir alarak dezenfeksiyon çalışmalarını titiz bir şekilde gerçekleştiren belediye, ilçeyi bir yandan normalleşme sürecine hazırlarken bir yandan da dezenfeksiyon işlemlerini sürdürüyor.   Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak adına ilçeyi karış karış tarayarak, dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yapıyor.   Esnaftan Başkan Yılmaz'a Teşekkür   Dezenfeksiyon çalışmalarından memnun olduklarını belirten esnaflar ise; "İş yerlerimizi uzun bir aradan sonra açtık. Toroslar Belediyemiz de iş yerlerimizi dezenfekte etti. Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a bu hizmetinden dolayı teşekkür ederiz. Kendimizin ve müşterilerimizin sağlığını düşünerek biz de gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.   Başkan Yılmaz; "Rehavete Kapılmayalım"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski en aza indirmek amacıyla tedbirleri kararlılıkla uygulamaya devam edeceklerini söyledi.   "Kontrollü normalleşme sürecinde de önlemleri elden bırakmıyoruz" diyen Başkan Yılmaz, vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını isteyerek; "Yeni normalleşme sürecini tüm birimlerimizle birlikte koordineli bir şekilde yönetiyoruz. Hem esnafımızın hem vatandaşlarımızın sağlığı için ilçemizdeki iş yerlerini dezenfekte ediyoruz. Riskin devam ettiğini unutmamamız lazım. Bu çalışmalarımızı risk tamamen ortadan kalkıncaya dek devam ettireceğiz. Salgını ancak alacağımız tedbirler sayesinde yenebiliriz" diye konuştu.    
Toroslar Belediyesi, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan işletmeleri dezenfekte ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, esnafın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek; "Uzun bir aradan sonra yeniden iş başı yapan esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz" dedi.

 

Toroslar Belediyesi, 1 Haziran tarihinden itibaren başlayan normalleşme sürecinde açılan kafe, restoran, lokanta, kahvehane ve diğer iş yerleri ile sağlık merkezlerinde dezenfeksiyon çalışmaları yaparak, halka açık alanları steril hale getiriyor.

 

Koronavirüs salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren tedbir alarak dezenfeksiyon çalışmalarını titiz bir şekilde gerçekleştiren belediye, ilçeyi bir yandan normalleşme sürecine hazırlarken bir yandan da dezenfeksiyon işlemlerini sürdürüyor.

 

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak adına ilçeyi karış karış tarayarak, dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yapıyor.

 

Esnaftan Başkan Yılmaz'a Teşekkür

 

Dezenfeksiyon çalışmalarından memnun olduklarını belirten esnaflar ise; "İş yerlerimizi uzun bir aradan sonra açtık. Toroslar Belediyemiz de iş yerlerimizi dezenfekte etti. Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a bu hizmetinden dolayı teşekkür ederiz. Kendimizin ve müşterilerimizin sağlığını düşünerek biz de gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.

 

Başkan Yılmaz; "Rehavete Kapılmayalım"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski en aza indirmek amacıyla tedbirleri kararlılıkla uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

 

"Kontrollü normalleşme sürecinde de önlemleri elden bırakmıyoruz" diyen Başkan Yılmaz, vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını isteyerek; "Yeni normalleşme sürecini tüm birimlerimizle birlikte koordineli bir şekilde yönetiyoruz. Hem esnafımızın hem vatandaşlarımızın sağlığı için ilçemizdeki iş yerlerini dezenfekte ediyoruz. Riskin devam ettiğini unutmamamız lazım. Bu çalışmalarımızı risk tamamen ortadan kalkıncaya dek devam ettireceğiz. Salgını ancak alacağımız tedbirler sayesinde yenebiliriz" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.