TURAB'dan KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli'ye ziyaret

30.12.2019 - 21:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB'dan KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli'ye ziyaret

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay ve yönetim kurulu üyeleri Tarık Ciğer, Erkan Ak, Kemal Özalp ve Sema Akanyıldız, KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette işbirliğini güçlendirecek ortak etkinlikler konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyarette konuşan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Mersin'in tüm dünyada tanınması için çalıştıklarını, ülkelerle ikili ticaretin artmasına yönelik projeler gerçekleştirdiklerini, bu vesileyle bir çok zirve gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. Sunay, yaptıkları çalışmaları dile getirdiği açıklamasında Mısır temsilciliğinin işbirliği ile TURAB, DEİK ve TİKAP'ın önderliğinde İstanbul, Gebze, Konya, Gaziantep, Adana, Mersin, Urfa ve Mardin'i kapsayacak  şeklinde 10 günlük Türkiye Mısır İş Forumunu düzenleyeceklerini ifade etti. Libyalı iş insanlarını Mersin'de ağırlayacaklarını belirten Sunay, sağlık turizmine önem verdiklerini ve bu konuda da bir zirve hazırlığı içinde olduklarını sözlerine ekledi.   KKTC Baş konsolosu Zalihe Mendeli de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi  ve TURAB'ın çalışmalarını takip ettiğini ve önemsediklerini, işbirliği yapma  konusunda da  ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.   Sunay ve Mendeli, daha sonra iş birliğini güçlendirmek adına Kıbrıs'ta gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında istişarede bulundu. Mart ayında da Kıbrıs'a bir iş gezisi  düzenlenmesi planlandı.
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay ve yönetim kurulu üyeleri Tarık Ciğer, Erkan Ak, Kemal Özalp ve Sema Akanyıldız, KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette işbirliğini güçlendirecek ortak etkinlikler konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyarette konuşan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Mersin'in tüm dünyada tanınması için çalıştıklarını, ülkelerle ikili ticaretin artmasına yönelik projeler gerçekleştirdiklerini, bu vesileyle bir çok zirve gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. Sunay, yaptıkları çalışmaları dile getirdiği açıklamasında Mısır temsilciliğinin işbirliği ile TURAB, DEİK ve TİKAP'ın önderliğinde İstanbul, Gebze, Konya, Gaziantep, Adana, Mersin, Urfa ve Mardin'i kapsayacak  şeklinde 10 günlük Türkiye Mısır İş Forumunu düzenleyeceklerini ifade etti. Libyalı iş insanlarını Mersin'de ağırlayacaklarını belirten Sunay, sağlık turizmine önem verdiklerini ve bu konuda da bir zirve hazırlığı içinde olduklarını sözlerine ekledi.

 

KKTC Baş konsolosu Zalihe Mendeli de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi  ve TURAB'ın çalışmalarını takip ettiğini ve önemsediklerini, işbirliği yapma  konusunda da  ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

 

Sunay ve Mendeli, daha sonra iş birliğini güçlendirmek adına Kıbrıs'ta gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında istişarede bulundu. Mart ayında da Kıbrıs'a bir iş gezisi  düzenlenmesi planlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.