TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, ʹAtatürk'ü rahmet,saygı ve özlemle anıyoruzʹ

10.11.2020 - 11:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, ʹAtatürk'ü rahmet,saygı ve özlemle anıyoruzʹ

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 10 Kasım Atatürk'ü anma gününde bir anma mesajı yayınladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay Atatürk'ün vefatının 82. yıldönümünde yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 10 Kasım mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünyada hiçbir lider yoktur ki Atatürk’ümüz kadar vatan ve millet sevdalısı olsun. Yine hiçbir lider yoktur ki bütün varlığını milletine bağışlasın… Atatürk sayesinde hiç bir devletin esareti baskısı,altında olmadan özgürce yaşamanın çalışmanın mutluluğunun tadına varmaktayız.Bu güç birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen hainlere olan mücadelemizin kaynağıdır. Bu gücü ve mutluluğu ve şerefi bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükran duygularımızı ifade etmenin en akıllı yolu O’nun ilke ve devrimlerine sahip çıkmaktan geçmektedir. Yüce Türk milletine yakışan; Vatanımızın ,Türkiye Cumhuriyetinin barış huzur ve refahı için her zamankinden daha çok çalışmak ,”Yurtta Sulh,Cihanda Sulh” söylemini her zaman hatırlamak ve Türk milletinin her bireyi olarak omuz omuza,gönül gönüle vererek çağdaş uygarlığın yücelerine ulaşmaktır.Çalışmaktır.Çok çalışmaktır. 57 yaşında 10 Kasım 1938’de yaşama veda eden Atatürk’'ü çok seviyoruz. Her 10 Kasım O'’nu anma ve o’nun bizlere koyduğu hedefleri,ilkeleri hatırlama günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’'ü rahmet,saygı ve özlemle anıyoruz.
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 10 Kasım Atatürk'ü anma gününde bir anma mesajı yayınladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay Atatürk'ün vefatının 82. yıldönümünde yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

10 Kasım mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünyada hiçbir lider yoktur ki Atatürk’ümüz kadar vatan ve millet sevdalısı olsun. Yine hiçbir lider yoktur ki bütün varlığını milletine bağışlasın… Atatürk sayesinde hiç bir devletin esareti baskısı,altında olmadan özgürce yaşamanın çalışmanın mutluluğunun tadına varmaktayız.Bu güç birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen hainlere olan mücadelemizin kaynağıdır. Bu gücü ve mutluluğu ve şerefi bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükran duygularımızı ifade etmenin en akıllı yolu O’nun ilke ve devrimlerine sahip çıkmaktan geçmektedir. Yüce Türk milletine yakışan; Vatanımızın ,Türkiye Cumhuriyetinin barış huzur ve refahı için her zamankinden daha çok çalışmak ,”Yurtta Sulh,Cihanda Sulh” söylemini her zaman hatırlamak ve Türk milletinin her bireyi olarak omuz omuza,gönül gönüle vererek çağdaş uygarlığın yücelerine ulaşmaktır.Çalışmaktır.Çok çalışmaktır. 57 yaşında 10 Kasım 1938’de yaşama veda eden Atatürk’'ü çok seviyoruz. Her 10 Kasım O'’nu anma ve o’nun bizlere koyduğu hedefleri,ilkeleri hatırlama günüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’'ü rahmet,saygı ve özlemle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.