TURAB Genel Başkanı Canan Sunay Ramazan Bayramını Kutladı

23.05.2020 - 14:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay Ramazan Bayramını Kutladı

Sunay, ˮTURAB topluluğu olarak Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini dileriz.ˮ dedi

Sunay, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın geride bırakmanın hüznünü, birliğimizin, beraberliğimizin ve sevincimizin sembolü olan Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının, toplumsal barışın  perçinlendiği günlerdir.   Bugün küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp birbirimizi kucaklama, büyükleri ziyaret edip ellerini öpüp hayır dualarını alma, küçükleri sevindirme vaktidir. O vakit, bayramlar bayram tadında geçer. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, hüznümüzü, acımızı, paylastığımız , birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Ramazan Bayramı geçirmenizi temenni ederiz. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Bizler TURAB topluluğu olarak Ramazan Bayramınızı kutluyor, tüm  insanlığa huzur, barış ve barış getirmesini dileriz.
Sunay, ˮTURAB topluluğu olarak Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini dileriz.ˮ dedi

Sunay, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın geride bırakmanın hüznünü, birliğimizin, beraberliğimizin ve sevincimizin sembolü olan Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının, toplumsal barışın  perçinlendiği günlerdir.

 

Bugün küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp birbirimizi kucaklama, büyükleri ziyaret edip ellerini öpüp hayır dualarını alma, küçükleri sevindirme vaktidir. O vakit, bayramlar bayram tadında geçer.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, hüznümüzü, acımızı, paylastığımız , birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Ramazan Bayramı geçirmenizi temenni ederiz. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bizler TURAB topluluğu olarak Ramazan Bayramınızı kutluyor, tüm  insanlığa huzur, barış ve barış getirmesini dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.