TURAB Lübnan Halkı İçin İnsani Yardım Kampanyası Başlattı

01.09.2020 - 13:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB Lübnan Halkı İçin İnsani Yardım Kampanyası Başlattı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Lübnan'da meydana gelen patlama sonrası Lübnan halkının yanında yer almak için bir yardım kampanyası başlattı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Lübnan'da meydana gelen patlama sonrası Lübnan halkının yer almak için bir yardım kampanyası başlattı. Lübnan halkının en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerin de belirtildiği yardım kampanyası ile ilgili TURAB'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: TURAB ailesi olarak kardeş ülke Lübnan halkının ülkede meydana gelen elim patlamadan sonra içinde bulunduğu zor koşullarda bir nebzede yaralarına merhem olabilmek adına bu zor günlerinde yanlarında olmak amacı ile TURAB ailesi olarak yardım kampanyası  düzenlemiş bulunmaktayız. Bu sebeb ile siz değerli üyelerimizden ayni  veya nakti olarak yardım kampanyasına katkı sağlayacak üyelerimiz, eş ve dostlarımızın Genel  Başkanımız Sn. Canan Sunay (05337153229) ile direk irtibata geçmelerini rica ederiz. Ayni yardımlar Mersinde bulunan bir depomuzda tanzim edilip Lübnan'a ulaştırılacaktır. Ayni yardımda en çok ihtiyaç duyulan malzeme listesi aşağıda belirtilmiştir. Yapabileceğiniz farklı ayni yardimlarda degerlendirilecektir.   Encok ihtiyaç duyulan malzemeler 1-Nohut 2-Pirinç 3-Mercimek yeşil kırmızı 4-Kuru fasulye 5-Makarna 6-Şehriye 7-Ayçiçek yağı 8-Bakla 9-Salca 10-Tıbbi sarf malzemeler 11-Ekmeklik buğday    
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Lübnan'da meydana gelen patlama sonrası Lübnan halkının yanında yer almak için bir yardım kampanyası başlattı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Lübnan'da meydana gelen patlama sonrası Lübnan halkının yer almak için bir yardım kampanyası başlattı.

Lübnan halkının en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerin de belirtildiği yardım kampanyası ile ilgili TURAB'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

TURAB ailesi olarak kardeş ülke Lübnan halkının ülkede meydana gelen elim patlamadan sonra içinde bulunduğu zor koşullarda bir nebzede yaralarına merhem olabilmek adına bu zor günlerinde yanlarında olmak amacı ile TURAB ailesi olarak yardım kampanyası  düzenlemiş bulunmaktayız. Bu sebeb ile siz değerli üyelerimizden ayni  veya nakti olarak yardım kampanyasına katkı sağlayacak üyelerimiz, eş ve dostlarımızın Genel  Başkanımız Sn. Canan Sunay (05337153229) ile direk irtibata geçmelerini rica ederiz. Ayni yardımlar Mersinde bulunan bir depomuzda tanzim edilip Lübnan'a ulaştırılacaktır.
Ayni yardımda en çok ihtiyaç duyulan malzeme listesi aşağıda belirtilmiştir. Yapabileceğiniz farklı ayni yardimlarda degerlendirilecektir.

 

Encok ihtiyaç duyulan malzemeler


1-Nohut
2-Pirinç
3-Mercimek yeşil kırmızı
4-Kuru fasulye
5-Makarna
6-Şehriye
7-Ayçiçek yağı
8-Bakla
9-Salca
10-Tıbbi sarf malzemeler
11-Ekmeklik buğday

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.