TURAB ve Mersin İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı

Ekonomi 27.01.2020 - 17:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB ve Mersin İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları (TURAB) ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle bir çok alanda iş birliğine gidilecek ve ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

TURAB dernek binasında TURAB Genel Sekreteri Erkan Ak ve üyelerin de katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Halil Bozkurt yaptığı konuşmada, Mersin Çalışma ve İş Kurumu olarak iş dünyasının yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek, " Bu kapsamda profesyonel insan kaynakları platformu kurduk. Yaklaşık 130 üyemiz var. Bu platformda eğitimler de veriyoruz. Bunun dışında Mersin'deki iş insanları, yatırım dernekler ile birebir görüşüyoruz. Kurumumuzun teşvikleri devletimizin yatırımları ile ilgili birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Bu noktada önemsediğimiz Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği ile de bu konuda bir protokol imzalamaya karar verdik. Hem TURAB'ın bize vereceği katkılardan hem de bizim TURAB'a vereceğimiz katkıları önemsiyoruz. İş birliği için teşekkür ediyor, devamını diliyoruz. "dedi   TURAB Genel Başkanı Canan Sunay ise konuşmasında TURAB ailesi olarak devletin kurumlarının iş birliğini önemsediklerini belirterek, " Özellikle İŞKUR iş dünyamızın çok önemli çalışmalar yapmakta. Bunları üyelerimizin daha çok yararlanması bu protokolün önemini arttırıyor. Bu protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum" dedi   İmzalanan protokolle mesleki eğitim programları konusunda işbirliğinin yanı sıra, istihdam etkinlikleri kapsamında sosyal sorumluluk projelerini de içine alan istihdam fuarları, kariyer günleri, stant çalışmaları ve sektörel oturumlar gibi alanlarda işbirliğine gidilecek. Protokol ayrıca TURAB üyelerine İŞKUR faaliyetleri ve istihdam seferberliği konulu seminerler düzenlenmesini de kapsıyor. Sedat Yılmaz/inovatifhaber
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları (TURAB) ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle bir çok alanda iş birliğine gidilecek ve ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

TURAB dernek binasında TURAB Genel Sekreteri Erkan Ak ve üyelerin de katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Halil Bozkurt yaptığı konuşmada, Mersin Çalışma ve İş Kurumu olarak iş dünyasının yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek, " Bu kapsamda profesyonel insan kaynakları platformu kurduk. Yaklaşık 130 üyemiz var. Bu platformda eğitimler de veriyoruz. Bunun dışında Mersin'deki iş insanları, yatırım dernekler ile birebir görüşüyoruz. Kurumumuzun teşvikleri devletimizin yatırımları ile ilgili birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Bu noktada önemsediğimiz Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği ile de bu konuda bir protokol imzalamaya karar verdik. Hem TURAB'ın bize vereceği katkılardan hem de bizim TURAB'a vereceğimiz katkıları önemsiyoruz. İş birliği için teşekkür ediyor, devamını diliyoruz. "dedi

 

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay ise konuşmasında TURAB ailesi olarak devletin kurumlarının iş birliğini önemsediklerini belirterek, " Özellikle İŞKUR iş dünyamızın çok önemli çalışmalar yapmakta. Bunları üyelerimizin daha çok yararlanması bu protokolün önemini arttırıyor. Bu protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum" dedi

 

İmzalanan protokolle mesleki eğitim programları konusunda işbirliğinin yanı sıra, istihdam etkinlikleri kapsamında sosyal sorumluluk projelerini de içine alan istihdam fuarları, kariyer günleri, stant çalışmaları ve sektörel oturumlar gibi alanlarda işbirliğine gidilecek. Protokol ayrıca TURAB üyelerine İŞKUR faaliyetleri ve istihdam seferberliği konulu seminerler düzenlenmesini de kapsıyor.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.