TÜRKAV Mersin Şubesi Online Platform’da Grup Volkan’ı Konuk Etti

15.05.2020 - 18:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TÜRKAV Mersin Şubesi Online Platform’da Grup Volkan’ı Konuk Etti

TÜRKAV Mersin Şubesi pandemi sürecinde toplantılarına ara vermiş olsa da, etkinliklerini online platformlardan sürdürüyor. Anneler Günü’nde özel bir program yaparak takipçileriyle instagram canlı yayınında buluşan TÜRKAV Şubesi, yeni gerçekleştirdiği programla ülkücü camianın sevilen sanatçı grubu Grup Volkan’ı canlı yayına konuk etti.

Radyo Akdeniz’in de ortak yayını ile gerçekleşen instagram canlı yayınında Ertem Efe Uymaz’ın moderatörlüğünde gerçekleşen program, TÜRKAV’ın ülke genelindeki birçok şubesince de takip edildi. Edirne’den Kars’a selamlaşmaların olduğu canlı yayın, Şube Başkanı Mustafa Yalçın’ın konuşması ile başlayıp, Ertem Efe Uymaz ve Grup Volkan solisti Mustafa Altunkaynak arasında samimi sohbetle devam etti. Program boyunca hem TÜRKAV Mersin Şubesi’nden hem TÜRKAV’ın diğer il ve ilçelerinden takipçiler Grup Volkan şarkılarından isteklerde bulunarak canlı yayını etkileşimli halde takip ettiler.   Canlı Yayın Programı Yurt Dışından da Takip Edildi Program esnasında Hollanda ve Fransa’da ikamet eden takipçiler de yayına katılarak selam gönderip istek parçada bulundular. Solist Mustafa Altunkaynak, izleyicileri ve radyo dinleyicilerinden gelen istek parçaları tek tek sazıyla birlikte seslendirerek yayını takip edenlere hoş bir akşam yaşattı. Şarkılar söylenirken takipçilerden gelen soruları ve yorumları Mustafa Altunkaynak’a ileten Ertem Efe Uymaz ile Mustafa Altunkaynak arasında samimi bir sohbet havasında kırkbeş dakika süren programda; Hüseyin Nihal Atsız’dan, Dilaver Cebeci’den, Türk İslam Ülküsünün üstad şair ve yazarlarından konuşuldu. İkili arasındaki sohbetin naifliği de izleyenlerden tam not aldı. Atsız’ın Geri Gelen Mektup adlı şiiri de şiirin hikayesinin anlatılmasının ardından Mustafa Altunkaynak’ın sazıyla ve sesiyle izleyicileri büyüledi.   Özellikle sosyal medyada popüler hale gelmiş olan ve sözlerini Dilaver Cebeci’nin yazdığı Grup Volkan’ın ‘Şahlanış Marşı’ ve selamlamalar ile canlı yayına veda eden Mustafa Altunkaynak, TÜRKAV Genel Merkezi’ne, TÜRKAV Mersin Şubesi’ne, yayını takip eden tüm teşkilatlara ve mensuplarına teşekkürlerini iletti. Moderatör Ertem Efe Uymaz, korona sürecinde ‘evde kal’ çağrısını yineleyerek TÜRKAV Mersin Şubesi olarak online platformlarda canlı yayınların devam edeceğini vurguladı.  
TÜRKAV Mersin Şubesi pandemi sürecinde toplantılarına ara vermiş olsa da, etkinliklerini online platformlardan sürdürüyor. Anneler Günü’nde özel bir program yaparak takipçileriyle instagram canlı yayınında buluşan TÜRKAV Şubesi, yeni gerçekleştirdiği programla ülkücü camianın sevilen sanatçı grubu Grup Volkan’ı canlı yayına konuk etti.

Radyo Akdeniz’in de ortak yayını ile gerçekleşen instagram canlı yayınında Ertem Efe Uymaz’ın moderatörlüğünde gerçekleşen program, TÜRKAV’ın ülke genelindeki birçok şubesince de takip edildi. Edirne’den Kars’a selamlaşmaların olduğu canlı yayın, Şube Başkanı Mustafa Yalçın’ın konuşması ile başlayıp, Ertem Efe Uymaz ve Grup Volkan solisti Mustafa Altunkaynak arasında samimi sohbetle devam etti. Program boyunca hem TÜRKAV Mersin Şubesi’nden hem TÜRKAV’ın diğer il ve ilçelerinden takipçiler Grup Volkan şarkılarından isteklerde bulunarak canlı yayını etkileşimli halde takip ettiler.

 

Canlı Yayın Programı Yurt Dışından da Takip Edildi

Program esnasında Hollanda ve Fransa’da ikamet eden takipçiler de yayına katılarak selam gönderip istek parçada bulundular. Solist Mustafa Altunkaynak, izleyicileri ve radyo dinleyicilerinden gelen istek parçaları tek tek sazıyla birlikte seslendirerek yayını takip edenlere hoş bir akşam yaşattı. Şarkılar söylenirken takipçilerden gelen soruları ve yorumları Mustafa Altunkaynak’a ileten Ertem Efe Uymaz ile Mustafa Altunkaynak arasında samimi bir sohbet havasında kırkbeş dakika süren programda; Hüseyin Nihal Atsız’dan, Dilaver Cebeci’den, Türk İslam Ülküsünün üstad şair ve yazarlarından konuşuldu. İkili arasındaki sohbetin naifliği de izleyenlerden tam not aldı. Atsız’ın Geri Gelen Mektup adlı şiiri de şiirin hikayesinin anlatılmasının ardından Mustafa Altunkaynak’ın sazıyla ve sesiyle izleyicileri büyüledi.

 

Özellikle sosyal medyada popüler hale gelmiş olan ve sözlerini Dilaver Cebeci’nin yazdığı Grup Volkan’ın ‘Şahlanış Marşı’ ve selamlamalar ile canlı yayına veda eden Mustafa Altunkaynak, TÜRKAV Genel Merkezi’ne, TÜRKAV Mersin Şubesi’ne, yayını takip eden tüm teşkilatlara ve mensuplarına teşekkürlerini iletti. Moderatör Ertem Efe Uymaz, korona sürecinde ‘evde kal’ çağrısını yineleyerek TÜRKAV Mersin Şubesi olarak online platformlarda canlı yayınların devam edeceğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.