Türkçe Konuşan Girişimciler Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

09.05.2019 - 08:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Türkçe Konuşan Girişimciler Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Dışişleri ve Ticaret Bakanlıkları işbirliğinde bu yıl 21'incisi düzenlenen program kapsamında Mersin'e gelen Türkçe Konuşan Girişimciler Mersin Ticaret Borsası'nı ziyarette bulundu.

Türkçe Konuşan girişimcilerden oluşan heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ağırladılar. Toplantıda konuşan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, Türkçe Konuşan girişimcilerden oluşan heyeti konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Mersin Ticaret Borsası'nın tarihçesi ve faaliyet alanlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Program; komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile Türkiye’nin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, düzenleniyor. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 800 iş adamı/iş kadını iştirak etti.28 Nisan – 11 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik kapsamında Türkçe konuşan girişimciler, Ankara ve Adana’nın ardından üçüncü durak olan Mersin'e geldiler. Mersin’de iş insanlarıyla bir araya gelen topluluk, ikili görüşmeler yaparak, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Dışişleri ve Ticaret Bakanlıkları işbirliğinde bu yıl 21'incisi düzenlenen program kapsamında Mersin'e gelen Türkçe Konuşan Girişimciler Mersin Ticaret Borsası'nı ziyarette bulundu.

Türkçe Konuşan girişimcilerden oluşan heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ağırladılar.

Toplantıda konuşan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, Türkçe Konuşan girişimcilerden oluşan heyeti konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Mersin Ticaret Borsası'nın tarihçesi ve faaliyet alanlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Program; komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile Türkiye’nin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, düzenleniyor. Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 800 iş adamı/iş kadını iştirak etti.28 Nisan – 11 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik kapsamında Türkçe konuşan girişimciler, Ankara ve Adana’nın ardından üçüncü durak olan Mersin'e geldiler. Mersin’de iş insanlarıyla bir araya gelen topluluk, ikili görüşmeler yaparak, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.