Turunçgil Sektörü 1. Turunçgil Forumuna Hazır

22.10.2018 - 09:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Turunçgil Sektörü 1. Turunçgil Forumuna Hazır

24-25 Ekim 2018 tarihinde Mersin’de gerçekleşecek olan turunçgil Forumu ile ilgili olarak hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz yapmış olduğu açıklamada “24 Ekim 2018 tarihinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür ve kongre Merkezi yanında bulunan Arma iş merkezinde 14. Uluslararası turunçgil kongresi İdare ofisinin açılışı gerçekleşecek, ertesi gün 25 Ekim 2018 tarihinde Akdeniz ihracatçı birlikleri toplantı salonunda forum panellerle devam edecektir, bu forumda turunçgil sektörünün ülkemizde yaş meyve sebze ihracat sektörüne yapmış olduğu katkılar, ülkemizin dünyadaki Turunçgil üreticisi ülkeler arasındaki konumu, Turunçgil ihracatında hedef ülkeler, yeni pazarlar, turunçgillere uygulanan destekler üretim ve ihracatta yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilecektir. Ayrıca 14. Uluslararası turunçgil kongresi ile ilgili olarak bugüne kadar yapılan çalışmalar, 2018-2019 yılları içerisinde yapılacak olan çalışmalar hakkında turunçgil sektörünün paydaşları ve ilgili kurumlar ile bilgi paylaşımı yapılacaktır. Bu etkinliğimize tüm Sektör paydaşlarımız, ilgili kurum ve kuruluşlar davetlidir."dedi
24-25 Ekim 2018 tarihinde Mersin’de gerçekleşecek olan turunçgil Forumu ile ilgili olarak hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz yapmış olduğu açıklamada “24 Ekim 2018 tarihinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür ve kongre Merkezi yanında bulunan Arma iş merkezinde 14. Uluslararası turunçgil kongresi İdare ofisinin açılışı gerçekleşecek, ertesi gün 25 Ekim 2018 tarihinde Akdeniz ihracatçı birlikleri toplantı salonunda forum panellerle devam edecektir, bu forumda turunçgil sektörünün ülkemizde yaş meyve sebze ihracat sektörüne yapmış olduğu katkılar, ülkemizin dünyadaki Turunçgil üreticisi ülkeler arasındaki konumu, Turunçgil ihracatında hedef ülkeler, yeni pazarlar, turunçgillere uygulanan destekler üretim ve ihracatta yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilecektir.

Ayrıca 14. Uluslararası turunçgil kongresi ile ilgili olarak bugüne kadar yapılan çalışmalar, 2018-2019 yılları içerisinde yapılacak olan çalışmalar hakkında turunçgil sektörünün paydaşları ve ilgili kurumlar ile bilgi paylaşımı yapılacaktır. Bu etkinliğimize tüm Sektör paydaşlarımız, ilgili kurum ve kuruluşlar davetlidir."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.