Üç Beş Oy İçin Bu Kötülüğü Yapanlara Kulaklarınızı Tıkayın’

16.03.2019 - 13:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Üç Beş Oy İçin Bu Kötülüğü Yapanlara Kulaklarınızı Tıkayın’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “İnsanlara oy verdikleri partiden dolayı terörist demek, gayrimilli demek doğru da değil, ahlaki de değil. Bizim istikbalimiz bir. Bu ülke batarsa hepimiz zarar görürüz. Bu oyunlara düşmeyin. Üç beş oy almak için memlekete bu kötülüğü yapanlara kulaklarınızı tıkayın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Çağdaşkent Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Mersinlilerin artık değişim istediğini ifade eden Vahap Seçer, “İnsanların etnik kökeninden, mezhebinden dolayı ayrımcılık yapmak bizim kitabımızda yok, bundan sonra olmayacak da. İnsanlar huzur istiyor, barış istiyor, kardeşlik istiyor. Her yeri geziyorum. Vatandaş elimi sıkıyor, heyecandan eli titriyor. Hırslanmış. Çünkü dışlanmış, ayrımcılığa uğramış. Hâlâ da yapıyorlar bu ayrımcılığı. İnsanlara oy verdikleri partiden dolayı terörist demek, gayrimilli demek doğru da değil, ahlaki de değil.  Onlar öyle desinler. Biz de inadına kardeşlik diyeceğiz. Bizim istikbalimiz bir. Bu ülke batarsa hepimiz zarar görürüz. Bu oyunlara düşmeyin. Üç beş oy almak için memlekete bu kötülüğü yapanlara kulaklarınızı tıkayın” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda hayata geçireceği projeler için 2 yıldır çalıştığını ifade eden Vahap Seçer, yatırımcı ve yenilikçi bir belediye başkanı olacağını, aynı zamanda sosyal projelerle de yoksul halka sahip çıkacağını söyledi. Seçer, “Halkın parasını halka vereceğim. Garibe gurebaya  vereceğim. Ya yoksullarımıza iş olanakları sağlayacağız ya da onlara bir iş bulana kadar çocukların yatağa aç girmesini önleyecek sosyal yardımlar yapacağız” dedi.  
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “İnsanlara oy verdikleri partiden dolayı terörist demek, gayrimilli demek doğru da değil, ahlaki de değil. Bizim istikbalimiz bir. Bu ülke batarsa hepimiz zarar görürüz. Bu oyunlara düşmeyin. Üç beş oy almak için memlekete bu kötülüğü yapanlara kulaklarınızı tıkayın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Çağdaşkent Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Mersinlilerin artık değişim istediğini ifade eden Vahap Seçer, “İnsanların etnik kökeninden, mezhebinden dolayı ayrımcılık yapmak bizim kitabımızda yok, bundan sonra olmayacak da. İnsanlar huzur istiyor, barış istiyor, kardeşlik istiyor. Her yeri geziyorum. Vatandaş elimi sıkıyor, heyecandan eli titriyor. Hırslanmış. Çünkü dışlanmış, ayrımcılığa uğramış. Hâlâ da yapıyorlar bu ayrımcılığı. İnsanlara oy verdikleri partiden dolayı terörist demek, gayrimilli demek doğru da değil, ahlaki de değil.  Onlar öyle desinler. Biz de inadına kardeşlik diyeceğiz. Bizim istikbalimiz bir. Bu ülke batarsa hepimiz zarar görürüz. Bu oyunlara düşmeyin. Üç beş oy almak için memlekete bu kötülüğü yapanlara kulaklarınızı tıkayın” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda hayata geçireceği projeler için 2 yıldır çalıştığını ifade eden Vahap Seçer, yatırımcı ve yenilikçi bir belediye başkanı olacağını, aynı zamanda sosyal projelerle de yoksul halka sahip çıkacağını söyledi.

Seçer, “Halkın parasını halka vereceğim. Garibe gurebaya  vereceğim. Ya yoksullarımıza iş olanakları sağlayacağız ya da onlara bir iş bulana kadar çocukların yatağa aç girmesini önleyecek sosyal yardımlar yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.