Uluslararası Turunçgil Kongresi Genel Bilgilendirme Toplantısı Vali Su Başkanlığında Gerçekleştirildi

Ekonomi 06.07.2019 - 07:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Uluslararası Turunçgil Kongresi Genel Bilgilendirme Toplantısı Vali Su Başkanlığında Gerçekleştirildi

2020 yılında ilimizde düzenlenecek olan ‘14. Uluslararası Turunçgil Kongresi’ Genel Değerlendirme ve Danışma Kurulu Toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Gülşen Birgül Ağdemir, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Toros Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkanı Kemal Kaçmaz ve ilgili kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, kongreye 60’ın üzerinde ülkeden yaklaşık iki bin 500 katılımcının iştirak edeceğini belirterek, Mersin’in ev sahipliğinde yapılacak kongrenin önemine değindi. Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz tarafından kongreye hazırlık süreci ile ilgili bilgi verilmesinin ardından görüş ve önerilerde bulunulması ile toplantı sona erdi.
2020 yılında ilimizde düzenlenecek olan ‘14. Uluslararası Turunçgil Kongresi’ Genel Değerlendirme ve Danışma Kurulu Toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Gülşen Birgül Ağdemir, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Toros Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkanı Kemal Kaçmaz ve ilgili kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, kongreye 60’ın üzerinde ülkeden yaklaşık iki bin 500 katılımcının iştirak edeceğini belirterek, Mersin’in ev sahipliğinde yapılacak kongrenin önemine değindi.

Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz tarafından kongreye hazırlık süreci ile ilgili bilgi verilmesinin ardından görüş ve önerilerde bulunulması ile toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.