Vahdettin KILIÇ, Ramazan Bayramını kutladı

23.05.2020 - 09:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahdettin KILIÇ, Ramazan Bayramını kutladı

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: Ramazan Ayı, gelenek ve göreneklerimize göre sadece oruç ve nefislerimizi terbiye ettiğimiz bir ay değil, aynı zamanda; sosyal, kültürel ve ahlaki boyutları ile tüm insanlığa yönelik anlam zenginliğine sahip bir aydır. Bayramlar; yardımlaşmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşmanın evrensel mesajını içerir dedi.   Bayramların insanları bir araya getiren, toplum düzenine katkıda bulunan, aile bağlarının kuvvetlendiği önemli günler olduğundan söz eden Kılıç sözlerini; İşte bu nedenle, bayramların barışçıl özünün toplumsal yaşamın bütün alanlarına taşınması, en önemli görevlerimizden birisi olurken, hukuk, demokrasi, insan hakları ve inanç farklılığına saygı, kaçınılmaz ilkelerimizden olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, insanın var olduğu her coğrafyada, Ramazan Bayramının bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım ifadeleri ile tamamladı.
IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: Ramazan Ayı, gelenek ve göreneklerimize göre sadece oruç ve nefislerimizi terbiye ettiğimiz bir ay değil, aynı zamanda; sosyal, kültürel ve ahlaki boyutları ile tüm insanlığa yönelik anlam zenginliğine sahip bir aydır. Bayramlar; yardımlaşmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşmanın evrensel mesajını içerir dedi.

 

Bayramların insanları bir araya getiren, toplum düzenine katkıda bulunan, aile bağlarının kuvvetlendiği önemli günler olduğundan söz eden Kılıç sözlerini; İşte bu nedenle, bayramların barışçıl özünün toplumsal yaşamın bütün alanlarına taşınması, en önemli görevlerimizden birisi olurken, hukuk, demokrasi, insan hakları ve inanç farklılığına saygı, kaçınılmaz ilkelerimizden olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, insanın var olduğu her coğrafyada, Ramazan Bayramının bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım ifadeleri ile tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.