Vahdettin Kılıç, Babalar Gününü Kutladı.

16.06.2019 - 08:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahdettin Kılıç, Babalar Gününü Kutladı.

Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, yayınladığı mesajla Babalar Gününü Kutladı.

Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği için maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren ve yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerdir. Babalarımızın en temel amaçları; çocuklarını topluma ve ailesine faydalı bireyler olarak yetiştirmek ve onların en iyi imkanlara sahip olmaları için ellerinden gelen tüm çabayı göstermektir. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar.’   Bu vesile ile Mustafa Kemal Atatürk' ün, şehit babalarının ve elleri öpülecek tüm babalarımızın tüm babaların Babalar Gününü kutlar, bu anlamlı günde çocukları ve aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ederim ifadeleri ile tamamladı.
Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, yayınladığı mesajla Babalar Gününü Kutladı.

Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği için maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren ve yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerdir. Babalarımızın en temel amaçları; çocuklarını topluma ve ailesine faydalı bireyler olarak yetiştirmek ve onların en iyi imkanlara sahip olmaları için ellerinden gelen tüm çabayı göstermektir. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar.’

 

Bu vesile ile Mustafa Kemal Atatürk' ün, şehit babalarının ve elleri öpülecek tüm babalarımızın tüm babaların Babalar Gününü kutlar, bu anlamlı günde çocukları ve aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ederim ifadeleri ile tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.