Vahdettin Kılıç Kurban Bayramını Kutladı

Güncel 27.06.2023 - 08:00, Güncelleme: 27.06.2023 - 10:58
 

Vahdettin Kılıç Kurban Bayramını Kutladı

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların kültürümüzün en önemli unsurlarından biri olduğundan söz eden IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, "Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdirʹ dedi. ʹPaylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz"dedi. Vahdettin Kılıç, ʹDargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, Kurban Bayramını kutlarımʹ dedi.ʹ dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların kültürümüzün en önemli unsurlarından biri olduğundan söz eden IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, "Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdirʹ dedi. ʹPaylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

Vahdettin Kılıç, ʹDargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, Kurban Bayramını kutlarımʹ dedi.ʹ dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.