Vali Su, Öğretmenler Gününü kutladı

24.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Su, Öğretmenler Gününü kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan, Su 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Valisi Ali İhsan, Su 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Su, mesajında şunları söyledi: Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmek gibi büyük bir özveri ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görevi başarıyla yerine getirerek çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefine ulaşma yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdürmemize büyük katkı sağlamaktadırlar. Üstlendikleri bu büyük görevi hakkıyla yerine getirme noktasında gecesini gündüzüne katan, çocuklarımızın bilimsel ve evrensel ilkeler ışığında, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olarak yetiştirmek için cansiperane bir şekilde çalışan öğretmenlerimize millet olarak büyük bir minnet borçluyuz. Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğin dünyasında güçlü bir devlet ve toplum olarak yer alma noktasında sürdürdüğümüz çalışmalara çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek ivme katacaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli öğretmenlerimizin “öğretmenler gününü” en içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli ve görevleri başında bulunan öğretmenlerimize başarılarla dolu sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi şükran ve saygılarımı sunuyorum.  
Mersin Valisi Ali İhsan, Su 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Valisi Ali İhsan, Su 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Su, mesajında şunları söyledi:

Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmek gibi büyük bir özveri ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görevi başarıyla yerine getirerek çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefine ulaşma yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdürmemize büyük katkı sağlamaktadırlar.

Üstlendikleri bu büyük görevi hakkıyla yerine getirme noktasında gecesini gündüzüne katan, çocuklarımızın bilimsel ve evrensel ilkeler ışığında, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olarak yetiştirmek için cansiperane bir şekilde çalışan öğretmenlerimize millet olarak büyük bir minnet borçluyuz.

Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğin dünyasında güçlü bir devlet ve toplum olarak yer alma noktasında sürdürdüğümüz çalışmalara çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek ivme katacaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli öğretmenlerimizin “öğretmenler gününü” en içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli ve görevleri başında bulunan öğretmenlerimize başarılarla dolu sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi şükran ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.