Vali Su Semt Pazarında Denetimde Bulundu

08.05.2021 - 20:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Vali Su Semt Pazarında Denetimde Bulundu

İçişleri Bakanlığınca tam kapanma sürecinde, 81 İl Valiliğine gönderilen “Pazar Yerleri Genelgesi” kapsamındaki denetimler Mersin’de Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenişehir ve Mezitli’de bulunan semt pazarlarında gerçekleştirilen denetimlere Vali Su’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ile genel kolluk birimleri katıldı.   Denetimler sırasında Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşlara maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.   Denetimler esnasında pazar esnafından alışveriş de gerçekleştiren Vali Su, bugün yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın genel olarak kurallara uyduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, bu konuda duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti.
İçişleri Bakanlığınca tam kapanma sürecinde, 81 İl Valiliğine gönderilen “Pazar Yerleri Genelgesi” kapsamındaki denetimler Mersin’de Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenişehir ve Mezitli’de bulunan semt pazarlarında gerçekleştirilen denetimlere Vali Su’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ile genel kolluk birimleri katıldı.

 

Denetimler sırasında Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşlara maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

 

Denetimler esnasında pazar esnafından alışveriş de gerçekleştiren Vali Su, bugün yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın genel olarak kurallara uyduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, bu konuda duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.