Vatandaş İstedi, Başkan Yılmaz Yerine Getirdi

11.09.2019 - 14:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vatandaş İstedi, Başkan Yılmaz Yerine Getirdi

Toroslar Belediyesi, mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan su kanalı üzerindeki deforme olan köprüyü yeniledi.

Mithat Toroğlu ve Çavuşlu Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların, mahalleler arası yaya ulaşımını sağlayan eski köprünün yenileme taleplerini Başkan Yılmaz’a iletmesinin ardından yeni bir köprü yapıldı. Yıpranan ve tehlike arz eden köprü yerinden çıkarılarak, Toroslar Belediyesi’nin demir atölyelerinde üretilen yeni köprü, Belediye çalışanları tarafından yerine güvenli bir şekilde monte edildi.             “Önceliğimiz, Vatandaşlarımızın Güvenliği”   Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların talebi doğrultusunda harekete geçerek, Mithat Toroğlu ve Çavuşlu Mahalleleri arasındaki su kanalı üzerinde bulunan eski köprüyü yenilediklerini söyledi.             Başkan Yılmaz; “Perşembe günleri Halk Günü buluşmasının yanı sıra İlçemizdeki mahallelerimizi ziyaret ediyor, burada muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle istişarede bulunarak, taleplerini dinliyoruz. Bu köprünün yenilenmesi de vatandaşlarımızdan gelen taleplerden biriydi. Biz de ekiplerimizle gerekli incelemelerimizi yaptık ve tahrip olan köprünün yerine demir atölyelerimizde ürettiğimiz yeni köprüyü yerleştirdik. Özellikle çocuklarımızın güvenli bir şekilde zarar görmeden köprüyü kullanmaları için zaman kaybetmeden yenileme işlemini yaptık. Mahallelerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.    
Toroslar Belediyesi, mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan su kanalı üzerindeki deforme olan köprüyü yeniledi.

Mithat Toroğlu ve Çavuşlu Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların, mahalleler arası yaya ulaşımını sağlayan eski köprünün yenileme taleplerini Başkan Yılmaz’a iletmesinin ardından yeni bir köprü yapıldı. Yıpranan ve tehlike arz eden köprü yerinden çıkarılarak, Toroslar Belediyesi’nin demir atölyelerinde üretilen yeni köprü, Belediye çalışanları tarafından yerine güvenli bir şekilde monte edildi.

           

“Önceliğimiz, Vatandaşlarımızın Güvenliği”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların talebi doğrultusunda harekete geçerek, Mithat Toroğlu ve Çavuşlu Mahalleleri arasındaki su kanalı üzerinde bulunan eski köprüyü yenilediklerini söyledi.

            Başkan Yılmaz; “Perşembe günleri Halk Günü buluşmasının yanı sıra İlçemizdeki mahallelerimizi ziyaret ediyor, burada muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle istişarede bulunarak, taleplerini dinliyoruz. Bu köprünün yenilenmesi de vatandaşlarımızdan gelen taleplerden biriydi. Biz de ekiplerimizle gerekli incelemelerimizi yaptık ve tahrip olan köprünün yerine demir atölyelerimizde ürettiğimiz yeni köprüyü yerleştirdik. Özellikle çocuklarımızın güvenli bir şekilde zarar görmeden köprüyü kullanmaları için zaman kaybetmeden yenileme işlemini yaptık. Mahallelerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.