Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası İçin Kuralar Çekildi

07.08.2020 - 10:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası İçin Kuralar Çekildi

Ulusal ve uluslararası birçok spor etkinliği ile Mersin’i sporda önemli noktalara taşıyan Büyükşehir Belediyesi, kentte ilk kez “Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası” düzenleyecek. 8 Ağustos’ta başlayacak turnuvanın hazırlıkları tamamlandı, kuralar çekildi ve mücadele edecek takımlar belirlendi. Turnuvasının finali ise 30 Ağustos’ta yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte spor alanında yaptığı hizmetlerine yeniden başladı. Ulusal ve uluslararası birçok spor etkinliği ile Mersin’i sporda önemli noktalara taşıyan Büyükşehir Belediyesi, kentte ilk kez “Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası” düzenleyecek. 8 Ağustos’ta başlayacak turnuvanın hazırlıkları tamamlandı, kuralar çekildi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası’na yazlık sitelerde oturan ve plaj voleybolu takımı oluşturan yurttaşlar katılacak.    Final maçı 30 Ağustos’ta oynanacak Turnuva, Mezitli ve Silifke İlçeleri’nde Soli, Gondol, Selin, Flamingo 4 ve Öner Tatil Sitesi olmak üzere 5 noktada yapılacak. 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü başlayacak olan plaj voleybolu turnuvası, 22 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek. Turnuvanın finali 30 Ağustos’ta yapılacak. Müsabakalar, 17.30 ve 18.30’da başlayacak.   Kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu Turnuvada mücadele edecek takımların belirlendiği kuralar çekildi. Plaj voleybolu turnuvasına 28 site takımı katılacak. Adonis, Akdeniz, Aros 35, Develi, Deniz Yıldızı, Karabulutlar, Merko, Koytur 1, Koytur 2, Selin, Söğütlüpınar, Şoray 2, Zafer, Doğan, Flamingo 3, Flamingo 4, Flamingo 8, Yahyabeyoğlu, Ayper, Eros, Öner, Şık, Tropik, Erdem, Gondol 1, Gondol 2, Tırtar ve Yunus tatil sitelerinin takımları müsabakalarda yer alacak.       Takımlar en az 6, en fazla 12 kişiden oluşacak ve maçlar kadın-erkek karışık oynanacak. Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek. 16 takım ise 2. turda eleme usulüne göre oynayacak.   5 grubun yer aldığı turnuvanın isimleri ise Mersin’e özgü meyvelerden seçildi. Turnuvada, Portakal grubunda 7 takım, Muz grubunda 6 takım, Kivi grubunda 5 takım, Çilek grubunda 5 takım ve Limon grubunda 5 takım, final için ter dökecek. Turnuvanın sonunda katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek.  
Ulusal ve uluslararası birçok spor etkinliği ile Mersin’i sporda önemli noktalara taşıyan Büyükşehir Belediyesi, kentte ilk kez “Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası” düzenleyecek. 8 Ağustos’ta başlayacak turnuvanın hazırlıkları tamamlandı, kuralar çekildi ve mücadele edecek takımlar belirlendi. Turnuvasının finali ise 30 Ağustos’ta yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte spor alanında yaptığı hizmetlerine yeniden başladı. Ulusal ve uluslararası birçok spor etkinliği ile Mersin’i sporda önemli noktalara taşıyan Büyükşehir Belediyesi, kentte ilk kez “Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası” düzenleyecek. 8 Ağustos’ta başlayacak turnuvanın hazırlıkları tamamlandı, kuralar çekildi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası’na yazlık sitelerde oturan ve plaj voleybolu takımı oluşturan yurttaşlar katılacak. 

 

Final maçı 30 Ağustos’ta oynanacak

Turnuva, Mezitli ve Silifke İlçeleri’nde Soli, Gondol, Selin, Flamingo 4 ve Öner Tatil Sitesi olmak üzere 5 noktada yapılacak. 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü başlayacak olan plaj voleybolu turnuvası, 22 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek. Turnuvanın finali 30 Ağustos’ta yapılacak. Müsabakalar, 17.30 ve 18.30’da başlayacak.

 

Kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Turnuvada mücadele edecek takımların belirlendiği kuralar çekildi. Plaj voleybolu turnuvasına 28 site takımı katılacak. Adonis, Akdeniz, Aros 35, Develi, Deniz Yıldızı, Karabulutlar, Merko, Koytur 1, Koytur 2, Selin, Söğütlüpınar, Şoray 2, Zafer, Doğan, Flamingo 3, Flamingo 4, Flamingo 8, Yahyabeyoğlu, Ayper, Eros, Öner, Şık, Tropik, Erdem, Gondol 1, Gondol 2, Tırtar ve Yunus tatil sitelerinin takımları müsabakalarda yer alacak.    

 

Takımlar en az 6, en fazla 12 kişiden oluşacak ve maçlar kadın-erkek karışık oynanacak. Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek. 16 takım ise 2. turda eleme usulüne göre oynayacak.

 

5 grubun yer aldığı turnuvanın isimleri ise Mersin’e özgü meyvelerden seçildi. Turnuvada, Portakal grubunda 7 takım, Muz grubunda 6 takım, Kivi grubunda 5 takım, Çilek grubunda 5 takım ve Limon grubunda 5 takım, final için ter dökecek. Turnuvanın sonunda katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.