‘Yeni Yenişehir’i birlikte inşa edeceğiz.

Siyaset 18.02.2019 - 17:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

‘Yeni Yenişehir’i birlikte inşa edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hafta sonunda Ortodoks Kilisesi Cemaati ve hemşehri dernekleri üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından Mersin İdman Yurdu, (MİY) Tarsus Belediye Spor karşılaşmasını izledi. Beraberlikle sonuçlanan müsabaka öncesi taraftar Özyiğit’i bağrına bastı ve ‘büyük başkan’ şeklinde tezahüratta bulundu. CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonunda Akdağmadeni ve Şarkışla Çevre Köylerinden Mersin’e göç eden vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Özyiğit, kahvaltının ardından Ortodoks Kilisesi Cemaatiyle bir araya geldi. Pazar Ayini sonrasında kilise cemaatine seslenen Özyiğit, “Kadim Anadolu toprakların da aynı hamurda yoğrulmuş insanlarız. Ve Mersin’de dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürüyoruz. Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak amacım yaşadığımız kenti daha çağdaş ve ileriye taşımaktır. Bunu da kentte yaşayan her kesimle birlikte yapmayı amaçlıyorum.” dedi. Mevcut belediye başkanı İbrahim Genç’in 15 yıllık hizmet döneminde önemli işlere imza attığını vurgulayan Özyiğit, ilçede önemli alt yapı sorununun bulunmadığını ancak üst yapı konusunda daha yaşanılabilir ve çağdaş bir Yenişehir için çok fazla çalışmak gerektiğini söyledi.  Özyiğit, “En büyük avantajımız mevcut altyapının yanı sıra insan kaynağımızın olmasıdır. Yenişehir’de yaşayan insanların büyük bölümünün eğitimli olması bizi sevindiriyor ve geleceğe daha umutlu bakmamızı sağlıyor. Daha çağdaş ve yaşanılabilir bir Yenişehir’i birlikte inşa edeceğiz. Şimdiden yolumuz açık olsun” diye konuştu. Günün öğleden sonra ki bölümünde ise Özyiğit, Mersin İdman Yurdu, (MİY) Tarsus Belediye Spor karşılaşmasını izledi. Maçın başlama vuruşu öncesinde takım kaptanları ve hakem üçlüsüne çiçek takdim eden Özyiğit’e MİY As Başkanı Şevket Varan ise forma hediye etti. Beraberlikle sonuçlanan müsabaka öncesi taraftar Özyiğit’i bağrına bastı ve ‘büyük başkan’ şeklinde tezahüratta bulundu.  Akşam saatlerinde ise Mersin Doğanşehirliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen Özyiğit, şöyle konuştu, “Yenişehir’de yaşanan sorunlarla ilgili kararı tek başıma vermeyeceğim. Önce vatandaşla anket yapıp ‘siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz’ diye soracağız. Ardından da sivil toplum örgütlerine soracağız. Yenişehir’de halka danışmadan, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına danışmadan, onlardan görüş almadan adım atmayacağız. Halkı katmadığınız hiçbir çalışmanın sonucu olmayacağını biliyorum. O nedenle bu sinerjiyi yaratmalıyız. Belediyenin başını beklemek gibi bir derde düşmeyeceğim. Ekipler olacak, onlar çalışacak, sonuç getirecek. Yenişehir Belediyesi farklı bir belediye olacak, farklı işler yapacak ve adını hem Türkiye’de hem dünyada duyuracak. Yenişehir’i, yeni Yenişehir yapacağız. Buna inanıyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hafta sonunda Ortodoks Kilisesi Cemaati ve hemşehri dernekleri üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından Mersin İdman Yurdu, (MİY) Tarsus Belediye Spor karşılaşmasını izledi. Beraberlikle sonuçlanan müsabaka öncesi taraftar Özyiğit’i bağrına bastı ve ‘büyük başkan’ şeklinde tezahüratta bulundu.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonunda Akdağmadeni ve Şarkışla Çevre Köylerinden Mersin’e göç eden vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Özyiğit, kahvaltının ardından Ortodoks Kilisesi Cemaatiyle bir araya geldi. Pazar Ayini sonrasında kilise cemaatine seslenen Özyiğit, “Kadim Anadolu toprakların da aynı hamurda yoğrulmuş insanlarız. Ve Mersin’de dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürüyoruz. Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak amacım yaşadığımız kenti daha çağdaş ve ileriye taşımaktır. Bunu da kentte yaşayan her kesimle birlikte yapmayı amaçlıyorum.” dedi.

Mevcut belediye başkanı İbrahim Genç’in 15 yıllık hizmet döneminde önemli işlere imza attığını vurgulayan Özyiğit, ilçede önemli alt yapı sorununun bulunmadığını ancak üst yapı konusunda daha yaşanılabilir ve çağdaş bir Yenişehir için çok fazla çalışmak gerektiğini söyledi.  Özyiğit, “En büyük avantajımız mevcut altyapının yanı sıra insan kaynağımızın olmasıdır. Yenişehir’de yaşayan insanların büyük bölümünün eğitimli olması bizi sevindiriyor ve geleceğe daha umutlu bakmamızı sağlıyor. Daha çağdaş ve yaşanılabilir bir Yenişehir’i birlikte inşa edeceğiz. Şimdiden yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Günün öğleden sonra ki bölümünde ise Özyiğit, Mersin İdman Yurdu, (MİY) Tarsus Belediye Spor karşılaşmasını izledi. Maçın başlama vuruşu öncesinde takım kaptanları ve hakem üçlüsüne çiçek takdim eden Özyiğit’e MİY As Başkanı Şevket Varan ise forma hediye etti. Beraberlikle sonuçlanan müsabaka öncesi taraftar Özyiğit’i bağrına bastı ve ‘büyük başkan’ şeklinde tezahüratta bulundu. 

Akşam saatlerinde ise Mersin Doğanşehirliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen Özyiğit, şöyle konuştu, “Yenişehir’de yaşanan sorunlarla ilgili kararı tek başıma vermeyeceğim. Önce vatandaşla anket yapıp ‘siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz’ diye soracağız. Ardından da sivil toplum örgütlerine soracağız. Yenişehir’de halka danışmadan, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına danışmadan, onlardan görüş almadan adım atmayacağız. Halkı katmadığınız hiçbir çalışmanın sonucu olmayacağını biliyorum. O nedenle bu sinerjiyi yaratmalıyız. Belediyenin başını beklemek gibi bir derde düşmeyeceğim. Ekipler olacak, onlar çalışacak, sonuç getirecek. Yenişehir Belediyesi farklı bir belediye olacak, farklı işler yapacak ve adını hem Türkiye’de hem dünyada duyuracak. Yenişehir’i, yeni Yenişehir yapacağız. Buna inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.