Yenişehir Belediye Meclisinde Yeni Dönemin İlk Toplantısı

09.04.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir Belediye Meclisinde Yeni Dönemin İlk Toplantısı

Yenişehir Belediye Meclisi 8 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında toplandı.

Nisan ayı olağan ilk Meclis toplantısında  açılışında konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Hepimize hayırlı uğurlu olsun, yeni dönem inşallah başarılı bir dönem olur. Hep birlikte Yenişehir’e, Kentimize, Mersine, Ülkemize hizmet ederiz, bu hizmet yolunda hepimizin yolu açık olsun diyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Yenişehir Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı yoklama ve açılış ile devam etti. Gündemin ikinci maddesi olan Meclis 1. ve 2. Başkan vekilleri seçimi yapıldı. Meclis 1. Başkanlığına Hasan Özcan oy birliği ile seçildi.            Daha sonra sırası ile Katip Üyeleri, Encümen Üyeleri ve İhtisas komisyonlarının oluşturulması ve İhtisas Komisyon Üyelerinin seçimi oy birliği ile kabul edildi.          Meclis gündeminin 7. Maddesi olan Yenişehir Belediye Başkanlığı ile Tüm Bel-Sen arasında yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklif görüşüldü ve Başkan Abdullah Özyiğit’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.                 2018 Yılı Faaliyet Raporu ve Denetim raporunun oybirliği ile kabul eden Meclis  öneriler ve temennilerle sona erdi.             
Yenişehir Belediye Meclisi 8 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında toplandı.

Nisan ayı olağan ilk Meclis toplantısında  açılışında konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Hepimize hayırlı uğurlu olsun, yeni dönem inşallah başarılı bir dönem olur. Hep birlikte Yenişehir’e, Kentimize, Mersine, Ülkemize hizmet ederiz, bu hizmet yolunda hepimizin yolu açık olsun diyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

           Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Yenişehir Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı yoklama ve açılış ile devam etti. Gündemin ikinci maddesi olan Meclis 1. ve 2. Başkan vekilleri seçimi yapıldı. Meclis 1. Başkanlığına Hasan Özcan oy birliği ile seçildi.

           Daha sonra sırası ile Katip Üyeleri, Encümen Üyeleri ve İhtisas komisyonlarının oluşturulması ve İhtisas Komisyon Üyelerinin seçimi oy birliği ile kabul edildi.

         Meclis gündeminin 7. Maddesi olan Yenişehir Belediye Başkanlığı ile Tüm Bel-Sen arasında yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklif görüşüldü ve Başkan Abdullah Özyiğit’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.       

         2018 Yılı Faaliyet Raporu ve Denetim raporunun oybirliği ile kabul eden Meclis  öneriler ve temennilerle sona erdi.         

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.