Yenişehir'de asfalt çalışmaları sürüyor

16.08.2019 - 21:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir'de asfalt çalışmaları sürüyor

Yenişehir Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokak ve caddelerde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallede asfalt yama çalışması yapan ekipler yeni yerleşim alanlarında açılan projeli yolları da asfaltlıyor.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğalgaz, elektrik, su, telekom gibi altyapı çalışmaları dolayısıyla asfalt bütünlüğü bozulan sokak ve caddelerde onarım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, Güvenevler Mahallesi'nde 1925, 1940, 1954, 1963, 1965, 1936, 1913, 1922 sokaklarda asfalt yama çalışması yaptı. Güvenevler Mahallesi 1901 sokakta da kilit parke çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Çavak Mahallesi yolunda da asfalt onarımı gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Batıkent Mahallesi'nde 2 proje yolunu da tamamladı. Ekipler ayrıca Batıkent Mahallesi 26100, 26106, 2669 ve 2671 sokakları asfaltladı.     -HER SOKAK VE CADDENİN SORUNUNU BİLİYORUZ-   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçe genelinde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının öncelikli gündemleri olduğunu, mahallelerden gelen şikayetlere anında müdahale ettiklerini söyledi. Asfalt yama ve onarım çalışmalarının bir plan dahilinde yürütüldüğünü belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Birçok mahallemizde su, elektrik, doğalgaz gibi çalışmalar için lokal kazılar yapılıyor. Bu kazılar belediyemizin çalışması değil. Ancak kazıların yapıldığı sokaklar bizim sorumluluğumuzda. Kazı çalışmalarının tamamen bittiği sokak ve caddelerde asfalt çalışması yapıyoruz. Hem asfalttan, hem işgücünden, hem zamandan tasarruf etmek için planlı hareket etmek zorundayız. Yap boz tarzıyla kaynaklarımızı çarçur edemeyiz. Elbette vatandaşlarımız sokaklarındaki çukurların, kırıkların bir an evvel kapatılmasını istiyor. Bu konuda vatandaşlarımız rahat olsunlar. Hangi sokakta, hangi caddede neye ihtiyaç var biliyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. Bunları bir plan dahilinde yapacağız. Kış ayları gelmeden bütün cadde ve sokaklarımızın asfalt sorununu çözmüş olacağız” dedi.
Yenişehir Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokak ve caddelerde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallede asfalt yama çalışması yapan ekipler yeni yerleşim alanlarında açılan projeli yolları da asfaltlıyor.
Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğalgaz, elektrik, su, telekom gibi altyapı çalışmaları dolayısıyla asfalt bütünlüğü bozulan sokak ve caddelerde onarım çalışmalarına hız verdi.
Ekipler, Güvenevler Mahallesi'nde 1925, 1940, 1954, 1963, 1965, 1936, 1913, 1922 sokaklarda asfalt yama çalışması yaptı. Güvenevler Mahallesi 1901 sokakta da kilit parke çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Çavak Mahallesi yolunda da asfalt onarımı gerçekleştirdi.
Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Batıkent Mahallesi'nde 2 proje yolunu da tamamladı. Ekipler ayrıca Batıkent Mahallesi 26100, 26106, 2669 ve 2671 sokakları asfaltladı.
 
 
-HER SOKAK VE CADDENİN SORUNUNU BİLİYORUZ-
 
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçe genelinde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının öncelikli gündemleri olduğunu, mahallelerden gelen şikayetlere anında müdahale ettiklerini söyledi.
Asfalt yama ve onarım çalışmalarının bir plan dahilinde yürütüldüğünü belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Birçok mahallemizde su, elektrik, doğalgaz gibi çalışmalar için lokal kazılar yapılıyor. Bu kazılar belediyemizin çalışması değil. Ancak kazıların yapıldığı sokaklar bizim sorumluluğumuzda. Kazı çalışmalarının tamamen bittiği sokak ve caddelerde asfalt çalışması yapıyoruz. Hem asfalttan, hem işgücünden, hem zamandan tasarruf etmek için planlı hareket etmek zorundayız. Yap boz tarzıyla kaynaklarımızı çarçur edemeyiz. Elbette vatandaşlarımız sokaklarındaki çukurların, kırıkların bir an evvel kapatılmasını istiyor. Bu konuda vatandaşlarımız rahat olsunlar. Hangi sokakta, hangi caddede neye ihtiyaç var biliyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. Bunları bir plan dahilinde yapacağız. Kış ayları gelmeden bütün cadde ve sokaklarımızın asfalt sorununu çözmüş olacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.