Yenişehir’den Koronavirüse karşı Dezenfeksiyon Ekipleri

17.03.2020 - 12:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir’den Koronavirüse karşı Dezenfeksiyon Ekipleri

Yenişehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan Koronavirüs (Covıd-19)salgınını önlemek için dezenfeksiyon ekipleri kurdu.

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan dezenfeksiyon ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları belirli program ve periyotlar ile düzenli olarak dezenfekte edecek. Türkiye’de Koronavirüs vakası görülmeden önce dezenfeksiyon çalışmalarına başlayan Yenişehir Belediyesi, salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte dezenfekte için kapasitesini arttırdı.    DEZENFEKTE VE STERİLİZE ÇALIŞMALARI ARTIYOR Hastalıklardan arınmış daha sağlıklı bir yaşam alanı için tedbiri elden bırakmayan Yenişehir Belediyesi, ibadethaneleri, pazar yerlerini, oyun parklarını, spor merkezlerini, cadde ve sokakları, muhtarlıkları ve belediye hizmet binaları gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri dezenfekte ediyor. Kent genelinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını artıran Yenişehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının taleplerini de geri çevirmiyor.   “HEP BİRLİKTE BU SALGININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM” Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, dezenfekte işlemlerini titizlikle yürüttüklerini söyledi. Başkan Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz gerekli müdahaleleri yapıyoruz, vatandaşlarımızın da üzerine düşeni yapması gerekiyor. Türkiye’de vaka sayısı maalesef artıyor. Kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Yenişehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan Koronavirüs (Covıd-19)salgınını önlemek için dezenfeksiyon ekipleri kurdu.

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan dezenfeksiyon ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları belirli program ve periyotlar ile düzenli olarak dezenfekte edecek. Türkiye’de Koronavirüs vakası görülmeden önce dezenfeksiyon çalışmalarına başlayan Yenişehir Belediyesi, salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte dezenfekte için kapasitesini arttırdı. 

 

DEZENFEKTE VE STERİLİZE ÇALIŞMALARI ARTIYOR

Hastalıklardan arınmış daha sağlıklı bir yaşam alanı için tedbiri elden bırakmayan Yenişehir Belediyesi, ibadethaneleri, pazar yerlerini, oyun parklarını, spor merkezlerini, cadde ve sokakları, muhtarlıkları ve belediye hizmet binaları gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri dezenfekte ediyor. Kent genelinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını artıran Yenişehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının taleplerini de geri çevirmiyor.

 

“HEP BİRLİKTE BU SALGININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, dezenfekte işlemlerini titizlikle yürüttüklerini söyledi. Başkan Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz gerekli müdahaleleri yapıyoruz, vatandaşlarımızın da üzerine düşeni yapması gerekiyor. Türkiye’de vaka sayısı maalesef artıyor. Kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.