Yenişehir Söyleşileri Başlıyor

08.01.2020 - 18:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir Söyleşileri Başlıyor

Yenişehir Belediyesi, ‘Yenişehir Söyleşileri’ kapsamında Alderman Emma Edhem’i Mersinlilerle buluşturuyor.

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI)Başkanı ve İngiltere’de bulunan City Of London Corparation’ın üst kamarası olan Upper House üyesi Alderman Emma Edhem’ın söyleşisi 10 Ocak Cuma günü saat 17:30’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri söyleşiye davet etti.   Söyleşiler periyodik olarak düzenlenecek   Yenişehir Belediyesi alanında uzmanlaşmış ve uluslararası alanda başarı yakalamış isimleri Mersinlilerle bir araya getirecek. ‘Yenişehir Söyleşileri’ adı altında düzenlenecek söyleşilerin ilki Cuma günü yapılacak. Yenişehir Söyleşileri’nin periyodik olarak düzenleneceğini belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Alanında öne çıkmış kişileri bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları için Yenişehirli hemşehrilerimizle buluşturacağız. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ilham vereceğine inandığımız isimleri Yenişehir’e getireceğiz. Onlar kendi hayat hikâyelerini aktarırken hemşehrilerimiz de onlarla tanışma imkânı bulacak. Önemsediğimiz bu projenin ilk söyleşisini gerçekleştiriyoruz. İlk söyleşide konuğumuz uluslararası alanda başarı yakalamış Emma Edhem olacak.  Söyleşileri periyodik olarak düzenleyeceğiz. Tüm Mersinli hemşehrilerimiz davetlidir.” dedi.   Alderman Emma Edhem kimdir?   Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI)Başkanı ve İngiltere’de bulunan City Of London Corparation’ın üst kamarası olan Upper House’ın halk tarafından seçimle gelen kıdemli üyesidir. 850 yılı aşkın tarihi olan bu özgün hükümetin Alderman mevkisine seçilen 6. kadın,  ilk Türk ve müslümandır. Emma Edhem, Birleşik Krallık Kraliyet Tahta Çıkma Konseyi Üyesidir.  İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tarafından Coat Of Arms arması verilen Edhem, İş Dünyasına Yön Verenler kategorisinde öne çıkan siyasetçilere verilen Grassroot Diplomat Ödülü, 2018 CEO Today Kadını Ödülü ve Türkiye’de Eduplus tarafından verilen 2013 Honour Of Community Involvement Ödülü’nün sahibidir.      
Yenişehir Belediyesi, ‘Yenişehir Söyleşileri’ kapsamında Alderman Emma Edhem’i Mersinlilerle buluşturuyor.

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI)Başkanı ve İngiltere’de bulunan City Of London Corparation’ın üst kamarası olan Upper House üyesi Alderman Emma Edhem’ın söyleşisi 10 Ocak Cuma günü saat 17:30’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri söyleşiye davet etti.

 

Söyleşiler periyodik olarak düzenlenecek

 

Yenişehir Belediyesi alanında uzmanlaşmış ve uluslararası alanda başarı yakalamış isimleri Mersinlilerle bir araya getirecek. ‘Yenişehir Söyleşileri’ adı altında düzenlenecek söyleşilerin ilki Cuma günü yapılacak. Yenişehir Söyleşileri’nin periyodik olarak düzenleneceğini belirten Başkan Abdullah Özyiğit, “Alanında öne çıkmış kişileri bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları için Yenişehirli hemşehrilerimizle buluşturacağız. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ilham vereceğine inandığımız isimleri Yenişehir’e getireceğiz. Onlar kendi hayat hikâyelerini aktarırken hemşehrilerimiz de onlarla tanışma imkânı bulacak. Önemsediğimiz bu projenin ilk söyleşisini gerçekleştiriyoruz. İlk söyleşide konuğumuz uluslararası alanda başarı yakalamış Emma Edhem olacak.  Söyleşileri periyodik olarak düzenleyeceğiz. Tüm Mersinli hemşehrilerimiz davetlidir.” dedi.

 

Alderman Emma Edhem kimdir?

 

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI)Başkanı ve İngiltere’de bulunan City Of London Corparation’ın üst kamarası olan Upper House’ın halk tarafından seçimle gelen kıdemli üyesidir. 850 yılı aşkın tarihi olan bu özgün hükümetin Alderman mevkisine seçilen 6. kadın,  ilk Türk ve müslümandır. Emma Edhem, Birleşik Krallık Kraliyet Tahta Çıkma Konseyi Üyesidir.  İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tarafından Coat Of Arms arması verilen Edhem, İş Dünyasına Yön Verenler kategorisinde öne çıkan siyasetçilere verilen Grassroot Diplomat Ödülü, 2018 CEO Today Kadını Ödülü ve Türkiye’de Eduplus tarafından verilen 2013 Honour Of Community Involvement Ödülü’nün sahibidir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.