Yeşilboğaz 'Cumhuriyetimizi Çanakkale Ruhuyla Korumalıyız'

16.03.2019 - 19:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeşilboğaz 'Cumhuriyetimizi Çanakkale Ruhuyla Korumalıyız'

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi‘nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz mesajında, “18 Mart 1915 tarihi; milletimizin kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle ve yaşlısıyla birlikte, ‘Çanakkale geçilmez’ sözü ile göstermiş olduğu direnişin sembolüdür. Hür ve bağımsız yaşamdan ödün vermeyen milletimizin, kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, dünyanın en büyük devletlerine karşı vermiş olduğu hürriyet ve varoluş mücadelesidir. Çanakkale ruhunu millet olarak canlı tuttuğumuz sürece; ulaşamayacağımız hedef, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Laik cumhuriyetimizi ve kazanımlarını, ulusal birlik anlayışıyla tıpkı Çanakkale ruhuyla korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 104.yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve vatan topraklarımızın kurtarılmasında canlarını feda eden kahraman atalarımızı bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum" ifadesini kullandı.
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi‘nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz mesajında, “18 Mart 1915 tarihi; milletimizin kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle ve yaşlısıyla birlikte, ‘Çanakkale geçilmez’ sözü ile göstermiş olduğu direnişin sembolüdür. Hür ve bağımsız yaşamdan ödün vermeyen milletimizin, kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, dünyanın en büyük devletlerine karşı vermiş olduğu hürriyet ve varoluş mücadelesidir.

Çanakkale ruhunu millet olarak canlı tuttuğumuz sürece; ulaşamayacağımız hedef, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Laik cumhuriyetimizi ve kazanımlarını, ulusal birlik anlayışıyla tıpkı Çanakkale ruhuyla korumalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 104.yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve vatan topraklarımızın kurtarılmasında canlarını feda eden kahraman atalarımızı bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.