Yeşilboğaz, 'Sosyal Sorumluluk Projeleri Ülkede Yaygınlaştırılmalıdır'

15.02.2019 - 10:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeşilboğaz, 'Sosyal Sorumluluk Projeleri Ülkede Yaygınlaştırılmalıdır'

Mezitli Belediye Başkanı Neşeti Tarhan, yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi sebebiyle, yerel seçim öncesinde CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım ile birlikte, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulunarak, görev süresi boyunca yapmış oldukları hizmetler ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

TARHAN: “İŞBİRLİĞİNİN OLUMLU DÖNÜŞÜMLERİNDEN MUTLUYUZ” Mersin Barosu ile ortak hayata geçirmiş oldukları sosyal projelerin, olumlu dönüşümleri olduğunu kaydeden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mersin Barosu ile imzalamış olduğumuz protokol kapsamında; dezavantajlı grup olan kadınlarımız ve çocuklarımıza yönelik sosyal yardım, hukuki destek, rehberlik ve koruma ihtiyacının sağlanması konusunda Mersin Barosu’nun vermiş olduğu desteğin, olumlu sonuçlarını görüyoruz ve mutluyuz. Mersin Barosu ile ortak projelerimizi daha da geliştirerek devam ettirme arzusundayız” diye konuştu. YEŞİLBOĞAZ: “YEREL YÖNETİMLERİ ANLAMLI KILAN TOPLUMA KATTIKLARI DEĞERDİR” Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ise, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın haklarının korunması başta olmak üzere, birçok konudaki sosyal sorumluluk projeleri yerel yönetimlerle, kurumlarla ve sivil toplum örgütleri ile ülke genelinde yaygınlaştırılmalıdır. Yerel yönetimleri, kurumları ve STK’ları anlamlı kılan topluma kattıkları değerdir. Toplumun her konuda bilgilendirilip bilinçlendirilmesinde, sosyal içerikli projeler önemlidir. Mezitli Belediyesi ile yapmış olduğumuz ortak projelerin olumlu neticelerini görmekten son derece mutluyuz. Sosyal belediyecilikte örnek projeleri hayata geçiren ve bizlerle işbirliğine önem veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı tebrik ediyorum. Mezitli Belediyesi ile kadınlarımız ve çocuklarımız için birlikte yürümeye devam etmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşeti Tarhan, yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi sebebiyle, yerel seçim öncesinde CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım ile birlikte, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulunarak, görev süresi boyunca yapmış oldukları hizmetler ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

TARHAN: “İŞBİRLİĞİNİN OLUMLU DÖNÜŞÜMLERİNDEN MUTLUYUZ”

Mersin Barosu ile ortak hayata geçirmiş oldukları sosyal projelerin, olumlu dönüşümleri olduğunu kaydeden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mersin Barosu ile imzalamış olduğumuz protokol kapsamında; dezavantajlı grup olan kadınlarımız ve çocuklarımıza yönelik sosyal yardım, hukuki destek, rehberlik ve koruma ihtiyacının sağlanması konusunda Mersin Barosu’nun vermiş olduğu desteğin, olumlu sonuçlarını görüyoruz ve mutluyuz. Mersin Barosu ile ortak projelerimizi daha da geliştirerek devam ettirme arzusundayız” diye konuştu.

YEŞİLBOĞAZ: “YEREL YÖNETİMLERİ ANLAMLI KILAN TOPLUMA KATTIKLARI DEĞERDİR”

Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ise, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın haklarının korunması başta olmak üzere, birçok konudaki sosyal sorumluluk projeleri yerel yönetimlerle, kurumlarla ve sivil toplum örgütleri ile ülke genelinde yaygınlaştırılmalıdır. Yerel yönetimleri, kurumları ve STK’ları anlamlı kılan topluma kattıkları değerdir. Toplumun her konuda bilgilendirilip bilinçlendirilmesinde, sosyal içerikli projeler önemlidir. Mezitli Belediyesi ile yapmış olduğumuz ortak projelerin olumlu neticelerini görmekten son derece mutluyuz. Sosyal belediyecilikte örnek projeleri hayata geçiren ve bizlerle işbirliğine önem veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı tebrik ediyorum. Mezitli Belediyesi ile kadınlarımız ve çocuklarımız için birlikte yürümeye devam etmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.