Yeşilboğaz, 'Toplumsal Huzura İhtiyacımız Var'

10.05.2019 - 17:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeşilboğaz, 'Toplumsal Huzura İhtiyacımız Var'

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 31 Mart yerel seçimlerin ardından yeniden seçilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında, iki kurumun işbirliğinde, kadınlara ve çocuklara yönelik yapılan farkındalık çalışmalarının, yeni dönemde de devam edeceği konusunda ortak görüşe varıldı.

Mersin Barosu Saymanı Av. Kazım Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Av. Bilgehan Yaşa’nın da eşlik ettiği ziyarette, ülke ve kent gündemi hakkında sohbet edildi. Ülke olarak toplumsal huzura ve barışa ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Toplum barış, huzur ve adalet istiyor. Toplumsal huzur ancak, farklılıklara hoşgörü ve çözüm odaklı bakabilmekle sağlanabilir. Yerelde toplumsal barışı sağlamakta, yerel yönetimlere, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor” diye konuştu. Yeşilboğaz, toplumda sosyal dengenin ve huzurun sağlanması için, dezavantajlı grupların sosyal, ekonomik, psikolojik sorunlarının çözümüne, sosyal entegrasyonunun sağlanmasına yönelik projeler üretilmesi gerektiğini belirterek, “Bir toplumda kadınlar ve çocuklar ne kadar mutlu ise, o toplum da o kadar mutlu olur. Mezitli Belediyesi ile kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik yaptığımız ortak çalışmaların, yeni dönemde de devam etmesinden büyük mutluluk duyarız. Başarılı bir sosyal belediyecilik örneği göstererek yeniden güven tazeleyen Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, Mersin Barosu ile imzaladıkları ‘Sosyal Hizmete, Sosyal Yardıma, Hukuki Korumaya İhtiyaç Duyan Kadınlara Yönelik İşbirliğini Protokolü’ ve ‘Çocuk Refahı, Sorunlarına İlişkin Ortak Çalışma Protokolü’ kapsamında yapmış oldukları eğitim ve farkındalık çalışmalarının, olumlu neticelerini görmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti.
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, 31 Mart yerel seçimlerin ardından yeniden seçilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında, iki kurumun işbirliğinde, kadınlara ve çocuklara yönelik yapılan farkındalık çalışmalarının, yeni dönemde de devam edeceği konusunda ortak görüşe varıldı.

Mersin Barosu Saymanı Av. Kazım Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Av. Bilgehan Yaşa’nın da eşlik ettiği ziyarette, ülke ve kent gündemi hakkında sohbet edildi. Ülke olarak toplumsal huzura ve barışa ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Toplum barış, huzur ve adalet istiyor. Toplumsal huzur ancak, farklılıklara hoşgörü ve çözüm odaklı bakabilmekle sağlanabilir. Yerelde toplumsal barışı sağlamakta, yerel yönetimlere, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor” diye konuştu.

Yeşilboğaz, toplumda sosyal dengenin ve huzurun sağlanması için, dezavantajlı grupların sosyal, ekonomik, psikolojik sorunlarının çözümüne, sosyal entegrasyonunun sağlanmasına yönelik projeler üretilmesi gerektiğini belirterek, “Bir toplumda kadınlar ve çocuklar ne kadar mutlu ise, o toplum da o kadar mutlu olur. Mezitli Belediyesi ile kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik yaptığımız ortak çalışmaların, yeni dönemde de devam etmesinden büyük mutluluk duyarız. Başarılı bir sosyal belediyecilik örneği göstererek yeniden güven tazeleyen Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, Mersin Barosu ile imzaladıkları ‘Sosyal Hizmete, Sosyal Yardıma, Hukuki Korumaya İhtiyaç Duyan Kadınlara Yönelik İşbirliğini Protokolü’ ve ‘Çocuk Refahı, Sorunlarına İlişkin Ortak Çalışma Protokolü’ kapsamında yapmış oldukları eğitim ve farkındalık çalışmalarının, olumlu neticelerini görmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.