Yılmaz 'Hemşehri Derneklerimizi Çok Önemsiyoruz'

20.01.2020 - 14:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yılmaz 'Hemşehri Derneklerimizi Çok Önemsiyoruz'

Toroslar Belediyesi'nin, Arslanköy Dayanışma ve Kültür Derneği ile birlikte düzenlediği 'Arslanköy Gönül Birliği' Programı yoğun ilgi gördü.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın hemşehrileriyle bir araya geldiği ve Arslanköylü şair, yazar ve sanatçıların da yer aldığı programda; birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.          Konuşmasına, Arslanköy'ün güzelliklerini ve değerlerini şiirsel bir dille anlatarak başlayan Başkan Yılmaz; "Bu programda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu söylediğimiz her kelime ve kavramın ayrı bir güzelliği var. Bizi biz yapan kelimelerdir. Toroslarımız için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.   "Hemşehri Derneklerimizi Çok Önemsiyoruz"            Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarıyla diyaloğu güçlü bir şekilde sürdüreceklerini kaydederek, "Hemşehri dernekleri, hemşehrileri arasında yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler katar. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi adına sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya önem veriyoruz" şeklinde konuştu.          Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Kraliçe Lear Belgesel Filmi'nde yer alan Arslanköylü tiyatrocu kadınları tebrik ederek çiçek takdim etti.          Arslanköy Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Firdevs Erdoğrul, Başkan Yılmaz'a programa sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Yılmaz da derneğin kurucu üyelerine bir plaket takdim ederek teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Toroslar Belediyesi'nin, Arslanköy Dayanışma ve Kültür Derneği ile birlikte düzenlediği 'Arslanköy Gönül Birliği' Programı yoğun ilgi gördü.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın hemşehrileriyle bir araya geldiği ve Arslanköylü şair, yazar ve sanatçıların da yer aldığı programda; birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

         Konuşmasına, Arslanköy'ün güzelliklerini ve değerlerini şiirsel bir dille anlatarak başlayan Başkan Yılmaz; "Bu programda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu söylediğimiz her kelime ve kavramın ayrı bir güzelliği var. Bizi biz yapan kelimelerdir. Toroslarımız için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

"Hemşehri Derneklerimizi Çok Önemsiyoruz"

 

         Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarıyla diyaloğu güçlü bir şekilde sürdüreceklerini kaydederek, "Hemşehri dernekleri, hemşehrileri arasında yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler katar. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi adına sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

         Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Kraliçe Lear Belgesel Filmi'nde yer alan Arslanköylü tiyatrocu kadınları tebrik ederek çiçek takdim etti.

         Arslanköy Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Firdevs Erdoğrul, Başkan Yılmaz'a programa sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Yılmaz da derneğin kurucu üyelerine bir plaket takdim ederek teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.