Yüzbinler Narenciye Festivaline Akın Etti.

Kültür-Sanat 03.11.2019 - 21:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yüzbinler Narenciye Festivaline Akın Etti.

Narenciye Festivali'nin 3. ve son gününde Mersin muhteşem bir kalabalıkla festival coşkusunu yaşadı. Bugüne kadarki en kalabalık festival olan Narenciye festivali yerli ve yabancı grupların kortej geçişi ile bugün de vatandaşların beğenisini kazandı.

Bugüne kadarki en kalabalık festival olan Narenciye festivaline yüzninler akın etti.Yerli ve yabancı grupların kortej geçişi ile bugün de vatandaşların beğenisini kazandı. 7'den 70'e herkes festival alanındaydı. 25 ülkeden 700 dans sanatçısının yer aldığı kortej geçişi sonrası grupların sahne performansı yer aldı. Gastro Show alanında Toros Üniversitesi'nin 33 metrelik tantunisi festivalin en güzel performansı oldu. Toros Üniversitesi öğrencilerinin günlerdir hazırlandığı bu gösteri büyük başarı ile gerçekleşti.  Bu performansta Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Özdemir de hazır bulundular ve halka tantuni ikramında bulundular. Ardından standları ziyaret ettiler. Festival sürecinde halka ücretsiz ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlar figürlerle ve yabancı dans sanatçılarıyla bol bol fotoğraf çekildi.   Mersin bu festivali başarıyla ve katılımcı rekoru ile gerçekleştirdi.  
Narenciye Festivali'nin 3. ve son gününde Mersin muhteşem bir kalabalıkla festival coşkusunu yaşadı. Bugüne kadarki en kalabalık festival olan Narenciye festivali yerli ve yabancı grupların kortej geçişi ile bugün de vatandaşların beğenisini kazandı.

Bugüne kadarki en kalabalık festival olan Narenciye festivaline yüzninler akın etti.Yerli ve yabancı grupların kortej geçişi ile bugün de vatandaşların beğenisini kazandı. 7'den 70'e herkes festival alanındaydı.

25 ülkeden 700 dans sanatçısının yer aldığı kortej geçişi sonrası grupların sahne performansı yer aldı. Gastro Show alanında Toros Üniversitesi'nin 33 metrelik tantunisi festivalin en güzel performansı oldu. Toros Üniversitesi öğrencilerinin günlerdir hazırlandığı bu gösteri büyük başarı ile gerçekleşti.  Bu performansta Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Özdemir de hazır bulundular ve halka tantuni ikramında bulundular. Ardından standları ziyaret ettiler.

Festival sürecinde halka ücretsiz ikramlarda bulunuldu.

Vatandaşlar figürlerle ve yabancı dans sanatçılarıyla bol bol fotoğraf çekildi.

 

Mersin bu festivali başarıyla ve katılımcı rekoru ile gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.