Atıç, '90 dakika mücadele eden tüm Türkiye'nin takımı olma hüviyetiyle yola çıktık'

Atıç, bir restoranda düzenlendiği basın toplantısında, 6 Şubat 2023'teki depremlerden sonra Hatay’ın 85 saniyede her şeyini kaybettiğini belirterek, “ Mersin'in Hatay'a kardeşlik örneği gösterdi. Böyle durumlarda bir insanın sığınacak bir limanı olması gerekir. Mersin’in hem Hataylılara hem Hatay Spora sahip çıktı. Hatayspor Mersin'de iyi ağırlanmaktadır.Takımmız büyük bir travmadan çıktı ve spor alanında mücadele örneği gösterdi. “dedi.

Gerçekleştirdikleri kongre sonrasında hızla çalıştıklarını ifade eden Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatay spor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, "Hatayspor'un geçen yıl gösterdiği mücadele takdire şayandır. 28 hazirandaki kongreden sonra yönetim olarak kolları sıvadık ve Hatayspor'un uzun yıllar bu ligde damgasını vuracak adeta tüm Türkiye'nin takımı olma hüviyetiyle kurumsal bir hafızayla bu ligle damgasını vuracak  adeta tüm Türkiye’nin takımı olma hüviyetiyle kurumsal bir yapı oluşturup bunun mücadelesi içinde yola çıktık. Takımımız Erzurum'da kampta. Ağustos başında Erdemli'deki tesislerine gelerek sezona başlayacak. İnşallah bu sezon Mersin Stadı'nda Süper Lig coşkusunu hep beraber el ele, kol kola yaşayacağız. Takımımız üzerine takviyeler koyarak yoluna devam ediyor. 4 futbolcu renklerimize bağladık. 4-5 futbolcu daha takviye yapacağız" diye konuştu.

Takım olarak motivasyonlarının yüksek olduğuna dikkati çeken Atıç, "Bütün takımların bizden çekineceği ama aynı zamanda mücadelesini 90 dakikaya yayan bir takım olma hedefindeyiz. Teknik kadroyla yönetim gayet uyumlu çalışıyor. Transfer konusunda orta saha ve forvet olacak." diye konuştu.

Mersin’de gerçekleştirdikleri bir çok ziyaretlerden memnun kaldığını belirten Atıç “Mersin ile Hatay şehirleri kardeş şehirler olmuş”dedi