CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz 'Çocuk kahkahaları yeniden yükselecek'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bayramların umutları yeşerttiğine işaret eden Başkan Yılmaz, Türkiye’nin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı olduğu vurguladı.
Bayram sevinçlerinin paylaşarak çoğaldığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Ne yazık ki derinleşen kriz bayram sofralarını her geçen gün biraz daha eksiltiyor. Açlık sınırının altında yaşamak zorunda bırakılan emeklimiz, kurban kesmek bir yana kasaba gidemiyor. Çocuklarımız dondurma yiyemiyor. Üreticimiz ürettiğinin karşılığını alamıyor. Krizin faturası emekçiye kesiliyor. Vatandaşımız tatil bir yana memleketine dahi gidemiyor. Bayramların bayram tadında kutlandığı, çocuk kahkahalarının yükseldiği, ailelerin büyük sofralarda buluştuğu eski bayram günlerini yeniden yaşatmak için emek mücadelemiz sürüyor” dedi.
Başkan Yılmaz, mesajını; “Toplumumuzun sevdikleriyle kucaklaştığı, huzuru, dayanışmayı, mutluluğu ve birlikteliği bir kez daha hatırladığımız bayramın yeni umutlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimizin bayramı kutlu olsun” temennisi ile bitirdi.