Mersin’in Başarılı Doktorlarına Liyakatli Atama

Sağlık Bakanlığı Geçmiş Günlerde Yaşanmış olan, Ağır Pandemi Dönemi ve 06 şubat depremi nedeni ile ayrıca bu tür olaylar dışında özellikle Suriye ve Ukraynalı sığınmacılarla birlikte büyük bir nüfusa sahip Mersin’de yaşanmış diğer sağlık sorunlarının da katlanarak yaşandığı, Mersin’de bulunan Mersin Şehir Hastanesinin değerli uzman doktorlarının göstermiş olduğu üstün başarı ile diğer illerin de önüne geçerek halk memnuniyetini üst düzeye çıkarmaları ve güzel bir yönetim sergilemiş olmaları ile Sağlık Bakanlığı tarafından önemli görevlere getirildiler.

Liyakatli ve başarılı doktorlar Op. Dr. Emrah Ceviz, Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar Aydınlı, Op. Dr. Tolga Akbıyık ve Op. Dr. Erman Eker’in Sağlık Bakanlığına Atanması gerçekleştirildi. Doktorlar atanmalarının ardından Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan atamayla Sağlık Bakanlığına Genel Müdürlüğe Op. Dr. Emrah Ceviz,  Genel Müdür Yardımcısı ve Daire Baskanlıklarına Doc Dr.Bahar Aydınlı ,Op. Dr Tolga Akbıyık ,Op. Dr. Erman Eker  atandı