Başkan Tuncer, Mahalle Çalıştaylarında Yoğun İlgi Görüyor

Güncel 11.07.2024 - 18:38, Güncelleme: 11.07.2024 - 18:38
 

Başkan Tuncer, Mahalle Çalıştaylarında Yoğun İlgi Görüyor

Başkan Tuncer, mahalle çalıştaylarında halkın taleplerini ve önerilerini dinleyerek, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atıyor.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Plan Hazırlıkları kapsamında düzenlenen mahalle çalıştaylarıyla her gün bir mahallede halkla birebir iletişim kuruyor. Başkan Tuncer, mahalle çalıştaylarında halkın taleplerini ve önerilerini dinleyerek, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atıyor. Başkan Tuncer, bugünkü Menderes Mahallesi çalıştayında da büyük bir ilgiyle karşılandı. Halkın yoğun katılımı, Mezitli'nin değişim ve gelişim sürecine olan inancını ve desteğini gözler önüne serdi. Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini doğrudan Başkan Tuncer'e iletme fırsatı bulduğu çalıştaylar, aynı zamanda belediyenin 5 yıllık vizyon belgesine de değerli katkılar sağlama imkânı sunuyor. Başkan Tuncer her gün bir mahalleyi ziyaret ediyor.  Toplantılarda, Başkan Tuncer'in halkın sorunlarına anında yanıt vermesi ve önerilerini dinlemesi halk tarafından ilgiyle karşılanıyor. DAHA GÜZEL BİR MEZİTLİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ Başkan Tuncer gelecek hedeflerine değinerek, "Mezitli'yi hep birlikte daha iyi bir yer haline getireceğiz. Mezitli Belediyesi olarak, halkımızın katılımını ve desteğini alarak daha yaşanabilir, daha güzel bir Mezitli için çalışmalarımıza devam edeceğiz. "dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Başkan Tuncer, mahalle çalıştaylarında halkın taleplerini ve önerilerini dinleyerek, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atıyor.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Plan Hazırlıkları kapsamında düzenlenen mahalle çalıştaylarıyla her gün bir mahallede halkla birebir iletişim kuruyor. Başkan Tuncer, mahalle çalıştaylarında halkın taleplerini ve önerilerini dinleyerek, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atıyor.

Başkan Tuncer, bugünkü Menderes Mahallesi çalıştayında da büyük bir ilgiyle karşılandı. Halkın yoğun katılımı, Mezitli'nin değişim ve gelişim sürecine olan inancını ve desteğini gözler önüne serdi. Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini doğrudan Başkan Tuncer'e iletme fırsatı bulduğu çalıştaylar, aynı zamanda belediyenin 5 yıllık vizyon belgesine de değerli katkılar sağlama imkânı sunuyor. Başkan Tuncer her gün bir mahalleyi ziyaret ediyor.  Toplantılarda, Başkan Tuncer'in halkın sorunlarına anında yanıt vermesi ve önerilerini dinlemesi halk tarafından ilgiyle karşılanıyor.

DAHA GÜZEL BİR MEZİTLİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Tuncer gelecek hedeflerine değinerek, "Mezitli'yi hep birlikte daha iyi bir yer haline getireceğiz. Mezitli Belediyesi olarak, halkımızın katılımını ve desteğini alarak daha yaşanabilir, daha güzel bir Mezitli için çalışmalarımıza devam edeceğiz. "dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.