Akdeniz Belediyespor, 3’te 3 Yaparak Liderlik Koltuğuna Oturdu

27.09.2019 - 21:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyespor, 3’te 3 Yaparak Liderlik Koltuğuna Oturdu

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor; Tarsus Gücü Spor Kulübü’nü 3-0 yendi.

Akdeniz ekibi, böylelikle ligde 3’üncü haftayı da galibiyetle bitirerek 3'te 3 yapmış oldu ve elde ettiği 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.   Akdeniz Belediyesi Karacailyas Futbol Sahası’nda oynanan maç, son dakikaya kadar çekişmeli geçti. Maçın 19’uncu dakikasında Akdeniz Belediyespor, Hüseyin’in golüyle 1-0 öne geçti.   Maçın 40’ıncı dakikasında Akdeniz ekibi, kazandıkları bir penaltıyı değerlendiremedi.   Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında ise Mesut, takımının 2’nci golünü kaydetti ve ekibini 2-0 öne geçirdi. Emrah’ın, 80’inci dakikada gelen golü ile Akdeniz Belediye Spor, Tarsus Gücü Spor karşısında 3-0 öne geçti.   Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, Akdeniz Belediyespor:3; Tarsus Gücü Spor:0 skoruyla 90 dakika sona erdi.   Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor Futbol Kulübü, bu sonuçla birlikte, çıktıkları karşılaşmalarda 3’te 3 yaparak 9 puan elde etti ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.   Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çıktıkları 3 maçı da kazanarak sahadan galip ayrılan ve liderlik koltuğuna oturan futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi.    
Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor; Tarsus Gücü Spor Kulübü’nü 3-0 yendi.

Akdeniz ekibi, böylelikle ligde 3’üncü haftayı da galibiyetle bitirerek 3'te 3 yapmış oldu ve elde ettiği 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

 

Akdeniz Belediyesi Karacailyas Futbol Sahası’nda oynanan maç, son dakikaya kadar çekişmeli geçti. Maçın 19’uncu dakikasında Akdeniz Belediyespor, Hüseyin’in golüyle 1-0 öne geçti.

 

Maçın 40’ıncı dakikasında Akdeniz ekibi, kazandıkları bir penaltıyı değerlendiremedi.

 

Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında ise Mesut, takımının 2’nci golünü kaydetti ve ekibini 2-0 öne geçirdi. Emrah’ın, 80’inci dakikada gelen golü ile Akdeniz Belediye Spor, Tarsus Gücü Spor karşısında 3-0 öne geçti.

 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, Akdeniz Belediyespor:3; Tarsus Gücü Spor:0 skoruyla 90 dakika sona erdi.

 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor Futbol Kulübü, bu sonuçla birlikte, çıktıkları karşılaşmalarda 3’te 3 yaparak 9 puan elde etti ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çıktıkları 3 maçı da kazanarak sahadan galip ayrılan ve liderlik koltuğuna oturan futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.